NeroVision Express a moznost volby rozliseni a kvality
Potrebuju udelat jednoduchou prezentaci na CD (VCD) a protoze pouzivam nero tak jsem to zkusil v nem, ale narazil jsem na nasledujici problemy:
1. Kdyz pridam do prezentace obrazky, je prezentace v rozliseni 704x576 coz je OK, jakmile pridam nejakou prolinacku mezi obrazky tak je najednou cely titul v rozliseni 352x288
2. Vsechny tituly, projekty jsou v kvalite Super dlouha doba hrani (1150kb/s) coz je zbytecne, chci to v lepsi kvalite na CD je mista dost. Nikde jsem nenasel kde ovlivnovat kvalitu, rozliseni typ komprese.
Jsem slepej a nevidim to nebo je to tak kokotskej program ? V tom pripade prosim o doporuceni alternativy k nero vision Express.
thx
Re: NeroVision Express a moznost volby rozliseni a kvality
Pokud používáš NVE3 tak se kvalita nastavuje v (bavím se o Vytvořit DVD)
Dole tlačítko Více, pak Možnosti videa, záložka DVD Video, no a tam v těch záložkách zrušíš Auto, v Nastavení kvality dáš Vlastní a šteluješ jaxe Ti to hodí
Citace:
Původně odeslal konig
nebo je to tak kokotskej program ? V tom pripade prosim o doporuceni alternativy k nero vision Express.
thx
Myslím si že až na malé možnosti tvorby menu je to jeden z nejlepších programů na tvorbu DVD, ve kterém se dá nastavit cokoliv a který udělá DVD-Video z jakéhokoliv jiného formátu, což neumí 90 procent jiných věhlasných authoringových softů jako věci od ULEADu, Adobe, TMPGenc....
To jsem samozrejme nasel, u DVD Video to je ale stejne nejde nastavit kvalita pro jednotlivy titul zvlast. Ja jsem ale psal o SVCD a tam takove nastaveni vubec neni, vsechno to koduje pro super dlouhor dobu hrani i kdyz je video kratke a zabira jen cast CD!
Zkus TMPGEnc PLUS, nebo Ulead DVD movie factory, ty by to měly mít, aspon si vzominam jaxem v tom pred lety delal Majora zemana a bitrate jsem si steloval