program na přehravání mp3 - dva playlisty
potřeboval bych poradit s programem na přehrávání mp3,. mám známému zajistit hudbu na svatební hostinu, aparatura + notebook s mp3. Sháním program který by mel dva nezávislé playlisty a možnost plynulého přechodu s jedné skladby na druhou, stačí něco jednoduchého jen abych si mohl připravit další skladbu a měl přehled o tom co zrovna hraje,. předem díky za typy
Re: program na přehravání mp3 - dva playlisty
zkus se podivat na foobar .. ma to nove i frontu naplanovanych skladeb. Vice playlistu je samozrejmost.
díky za typ,. ale mám jinou představu, dva součastně viditelné playlisty např. nalevo a napravo (nemusí to být playlisty, prostě seznam skadeb, oba budou třeba stejné) v nich si budu vybírat skladby takhle budu mít větší přehled,.Fronta planovaných je dobrý nápad, to by mohl ten program také umět,.
Mno zkus se na ten program podivat...je dost konfigurovatelny a je pro nej i dost pluginu...treba to takhle nejak pujde ;)
Citace:
Původně odeslal Anduril
Mno zkus se na ten program podivat...je dost konfigurovatelny a je pro nej i dost pluginu...treba to takhle nejak pujde ;)
teď jsem přišel na ty záložky, možná se to bude dát použít,.
FB2k rulez .... absolutne best prehravac .... zatez CPU minimalni a nadherne konfigurovatelnej
Na to bude nejlepší použít nějaký mixovací program, ne? Jména si nevybavím, něco jsem kdysi testoval a takové softíky existují. Nemusíš ani "mixovat" ručně a pořád se tomu věnovat, ale jsou tam i různé automatické prolínačky.
Citace:
Původně odeslal ArAnWe
FB2k rulez .... absolutne best prehravac .... zatez CPU minimalni a nadherne konfigurovatelnej
Nějaký ten pátek už používám Foobar2000 a musím se podepsat pod slova chvály. Mimochodem jsem zkoušel nedávno Winamp 5 a kromě toho, že to bylo šíleně pomalé a žravé, už jsem to neuměl ani ovládat :-)
Mám dojem že na tohle existoval nějakej plugin do winampa.
Citace:
Původně odeslal fr33k
Na to bude nejlepší použít nějaký mixovací program, ne? Jména si nevybavím, něco jsem kdysi testoval a takové softíky existují. Nemusíš ani "mixovat" ručně a pořád se tomu věnovat, ale jsou tam i různé automatické prolínačky.
V tomhle máš pravdu, pár jsem jich zkoušel ale ty co jsem zatím zkusil byly dost složité a nepřehledné,. nebo třeba nějaký přehledný jubox,.
K tomu Foobar2000 nedá se někde sehnat už nějak slušně vzhledobě nakonfigurovanej(třeba ty dva playlisty vedle sebe), ja se v tom hrabal dvě hodiny a skoro bez výsledku,. diky
Citace:
Původně odeslal kores
K tomu Foobar2000 nedá se někde sehnat už nějak slušně vzhledobě nakonfigurovanej(třeba ty dva playlisty vedle sebe), ja se v tom hrabal dvě hodiny a skoro bez výsledku,. diky
Columns UI si zkousel?
zkousel jsem ted Columns UI nastavit na dva playlisty a jde to pekne, akorat se mi nepovedlo udelat, aby byly nezavisle..
Já mám dobrou zkušenost s BPM Studio . Sice je to už déle, ale tenkrát byla spokojenost.
1 Příloh-a(y)
díky za rady, nakonec asi použiju MixVibles, viz obrázek,.
To BPM studio jsem taky zkoušel, ale to demo co jsem stahnul mi dvakrát nějak poškodilo windows, tak jsem ho zavrhnul, ale taky nebylo špatný,.