Jake mate s touto zasilaci firmou zkusenosti?
Printable View
Jake mate s touto zasilaci firmou zkusenosti?
Absolutně bez problémů, rychlé dodání, všechno v pořádku... Kdybych u nich měl znovu nakupovat, neváhal bych :).
2 objednávky (1 před dvěma lety, jedna nedávno) - rychlé dodání, žádné problémy.
http://4um.ocguru.cz/forumdisplay.php?f=61 ?
EDIT: (Tak už je to přesunutý.)
Dneska mi prisla nekompletni objednavka. Docela prekvapeni kdyz po zaplaceni 6k dobirky mam zbozi za cca 2.5k. Napsal jsem jim mail, uvidime jak se k tomu postavi.
EDIT: Tak vyreseno, chybka se stane. Omluva a okamzite zaslani vyrobku.
Řešil jsem tam už i reklamaci (posílal jsem DSLR na servis) a taky bez problémů, vše rychle vyřízeno, komunikace perfektní.
Me kdysi poslali 512 misto 1GB. Potreboval jsem to na dovolenou a resit to dva dny predem, dovolat se na linku, kde se ozve clovek, ktery mluvi chatrnou cestinou, no bal jsem se HODNE o sve penize. Nakonec priznali chybu a domluvili jsme se na zaslani rozdilu na muj ucet - ve vysledku jsem na tom prodelal. Vim, jsou horsi veci, ale stejne. Takze zkusenost spise neutralni.
Spousta věcí na focení - nikdy žádné problémy... :cool:
Ja mam zkusenosti vynikajici, zbozi jsou schopni sehnat vetsinou drive nez je uvedena dostupnost (priklad: objednano vcera, zbozi dostupne do 4-7 dni, dnes informace o pripravne objednavce k odeslani).
Resil jsem uz i vraceni zbozi ve ctrnactidenni zakonne lhute (vykon vyrobku nebyl podle mych predstav a referenci na internetu), stacilo se pres e-mail domluvit a poslat zpet postou. Vracene penize se na uctu objevily brzy, sice mi zapomneli vratit jeste DPH (chyba systemu), ale po urgenci e-mailem se vse vyresilo k me spokojenosti.
Potvrzeni zarucniho listu opet bez problemu, vratil se mi snad do dvou dnu postou.
Nakupoval jsem u nich celkem dvakrát, v obou případech trvalo dodání velmi dlouho (~2 týdny, byť měli napsáno, že je dostupné obratem), ale jinak bylo všechno v pořádku.