[Javascript] Selektivni vyber ve formulari
..uz jsem tady zas
Predesilam, ze Javascripty neovladam, ale ted jsem narazil na problem, kde bych si mohl hodne vypomoci, uz druhy den prohledavam hotscripts.com, java.tatousek.cz, atd. ale nenachazim co potrebuju :(
Mam formular se tremi combo boxy vedle sebe A, B a C.
A = default, Monitory, Tiskarny, Pocitace
B = nic (zamceno)
C = default, ...kompletni vypis...
Jakmile vyberu A = Tiskarny, pak se zpristupni B s volbami (vsechny, laserove, inkoustove, jehlickove)
Stejny princip i pro C, kde je ale od zacatku kompletni seznam vseho HW, ve chvili kdy vyberu B = laserove, tak seznam v C se omezi jen na HP 4L a HP 5L.
Proste mam moznost bud vybrat konkretni HW primo v poslednim boxu C, nebo si pomoci A-B-C zjednodusim vyber. Snad jsem to popsal nejak pochopitelne.
Kdyz se nevybere nic, vysype se vsechno.
Nenasel by nekdo v supliku script, ktery by byl pro tohle pouzitelny, ev. bych se ho pokusil se svyma chabyma znalostma doupravit.., byl bych prevelice zauzlovan :!:
Re: [Javascript] Selektivni vyber ve formulari
Hmm, tak to se bohuzel nechytam. Precetl jsem to dvakrat, ale ani nechapu moc souvislost s mym problemem :-(
Tohle zrovna pouzivam :)
Jenze moje pokusy si ten script upravit nebyly zatim uspesne, proto zkousim hledat neco co by se vic blizilo me predstave..
Když počkáš až budu mít v pondělí po zkoušce, rád Ti to napíšu, nebo to tu někde na disku vyhrabu, určitě jsem to už někdy dělal... Alespoň si to osvěžím ;)...
Jo, pokud bys neco vyhrabal, mooc by mi to pomohlo ;-)
jestli chces, delal jsem ted nedavno to samy pro kraje, okresy a skoly. jak to funguje se muzes podivat u me na serveru. Kdybys mel zajem, muzu ti to poslat mailem nebo dat nejak ke stazeni zdrojaky.
P.S. jsou tam jen jihomoravsky skoly...
P.S.2 jenom z brna :-)
To vypada dobre, podle toho jestli se vyznam ve zdrojaku bych se mohl pokusit to upravit pro svoje potreby - pokud ti to nebude vadit (neni to pro komercni pouziti).
muj mail je Aigor zavinac seznam tecka cz
EDIT: Dikes, dorazilo v poradku - koukam je to dost kanon na vrabce, nejdriv se k tomu dostanu v pristim tydnu, mam ted zahul v praci. Jestli se v tom vyznam nevim, ale je to dost velkej projekt i pro moje nauceni neceho kolem JS ;-)
PS: Ma to slouzit pro moji soukr. aplikaci na inventarizaci HW v praci, nas ucetni system je pro me nepouzitelnej :-)
PS2: Mas K+ ;-)
asi jen pro info ostatnim... pouzivam php knihovnu xajax. perfektni tutorial je o ni na http://www.i-marco.nl/weblog/archive...e_masses_with_