Ceny už níž asi nepůjdou... Mám koupil spíš (512MB) obyčejný CL2.5 nebo OCZ CL2? Upozorňuju že nejsem žádnej šílenej overclocker ;D rozdíl mezi nima je asi 1500. A prachů není zrovna nazbyt... Btw ta obyč paměť je, alespoň u CC, Winbond.
Printable View
Ceny už níž asi nepůjdou... Mám koupil spíš (512MB) obyčejný CL2.5 nebo OCZ CL2? Upozorňuju že nejsem žádnej šílenej overclocker ;D rozdíl mezi nima je asi 1500. A prachů není zrovna nazbyt... Btw ta obyč paměť je, alespoň u CC, Winbond.
Ja mam u CC objednano 2x256 MB 370MHz DDR Kingston HyperX CL2. Winbondy BH-5 uz nechci v zivote videt.
Proc proboha ??? :roll:Citace:
Původně odeslal BDs
Tak na co chces OCZ????
Ti nestaci treba Samsung C ?
Hele ja se v pametech nevyznam a kupuju u CC, maj v zasade bud neznackovy pameti nebo OCZ, o kterych se rika, ze jsou super vykonny.
V Epoxu 8K9A2+ ani v Abitu NF7 mi nejely na vic jak 190 pri shit casovani (stejne tak Maulovi) :evil:Citace:
Původně odeslal Madman
Jasne, ale pises, ze to nemas na buhvijaky takteni, takze pro tebe bude OCZ asi zbytecne.
Take kvuli cene.
Ja mam 128MB Samsunga pate generace a maka v pohode na CL2
Ted jsem koupil 256MB Samsung ctvrte generace a vsechno maka, tak jak ma.
A kde je sezenu? Vim ze to je s latenci malinko slozitejsi nez jen CL xyz, ale to me celkem nezajima... Jaky pameti jsou teda pro lamu jako ja vhodny? :-) Nerikam ze treba nezkusim rozjet komp na 200FSB, ale rozhodne nebudu zkoumat kde to ma nejakej vykonovej strop.
dej vedet az je budes mit, jake maji chipy atd.Citace:
Původně odeslal BDs
zajimalo by me na kolik pujdou, cenove sou hodne sympaticke
No myslim, ze prvni vysledky nebudou nic moc. Moje deska totiz neumi prikourit pametem vic jak 2,7V. Uz je ale na svete revize 1.2, ktera umi 2,9V. V USA uz je k dostani a jelikoz tedka v CC NF7 nemaj, doufam, ze v pristi dodavce uz treba bude a ja po ni skocim.Citace:
Původně odeslal UFo
Libra, Tntrade, ProcaCitace:
Původně odeslal Octopuss
Ted jsem u CC koukal na 512MB variantu. Rozjedou se pri CL2 na 400MHz?? Za ty prachy to vypada super....Citace:
Původně odeslal BDs
jj ja sem pro KINGSTONY hyperZ nebo co to je...370 při cl2 a 1T - to je v poho!!
Pokud pojedou na 400 (30 neni takovej rozdil, takze snad jo...) tak to je uplne idealni koupe :-) Na co potom kupovat o litr drazsi OCZ ;D
Já v pátek koupil jeden kousek Kingston DDR333 256MB za 1500 bez DPH, na 400 jedou, postnul jsem na 440, a dneska stojej 1291 bez daně... :evil: zítra jdu pro další 8-) jestli takhle budou klesat dál tak budu každej tejden kupovat novou paměť :wink: ;D