Problém se souborem "winlogon.exe"?!
Od jiste doby (myslimze cca tak pred 3-mi dny) mi z niceho nic po zapnuti Mozilla Firefox zacalo vyskakovat hlaseni z Keria ze je nejaky problem (pokus o prunik) se souborem "winlogon.exe".Hlaseni vyskoci vzdycky jen jednou (vetsinou po zapnuti PC kdyz spustim poprve Firefox-potom uz to nedela).
Vubec netusim z ceho to muze byt a jak to ze to z niceho nic zacalo tohle hlasit - jestli se nejedna nahopou o nejakeho "Trojana" a pod.
Tady je foto s problemem:
http://sweb.cz/LVacha/winlogon.exe-problem1.JPG
http://sweb.cz/LVacha/winlogon.exe-problem2.JPG
Re: Problém se souborem "winlogon.exe"?!
U mne mám winlogon pro web zakázaný, nemyslím si, že má tento systémový proces lézt na internet. Radši si projeď PC na viry a spyware, myslím že tam něco najdeš. (Adaware, Spyboot, antivirák dle výběru).
To ja vim...A myslim si ze tak cisty PC jako mam ja nema snad nikdo.Davam si hodne zalezet na tom,abych nemel zadny viry,spywary,atd...Casto (skoro kazdy den) to kontroluju jak AD-Awarem,tak Spy-botem a jeste dalsima antivirakama (AVG,avast,...).
Bohuzel ale fakt nevim jak je mozny ze mi to prave tohle hlasi.Ted jsem zapnul PC,vlez jsem hned na net a zase mi to vyhodilo tu hlasku.Udela to vzdycky jen ze zacatku a pak je to OK.
EDIT: Vim ze by to hodne lidem treba nevadilo a treba je to i uplne nejaka blbost,ale me to proste otravuje ze mi to tohle hlasi a ja to musim vzdycky odkliknout...
EDIT2: Tak jsem zase trochu hledal na Googlu a nasel jsem nejaky forum o Mozille a tam mel nekdo stejny problem jako mam ja.Pry to byl snad trojsky kun.Nasel mu ho snad "NOD"...Me bohuzel zadny programek trojana nenasel :(
No tak vse vyreseno...Prekonal jsem se a poslal jsem AVG 7 do vecnych lovist :) a konecne jsem nahodil antivirak NOD.NOD okamzite po nainstalovani nalez cca 3 druhy trojskych koni,tak jsem je okamzite odstranil.Jeden z nich prave vyhazoval hlasku "winlogon.exe" s Firefoxem...
No jo, měl bych si ten příspěvek opravit: "Antivirák dle výběru KROMĚ AVG". :-)
Citace:
Původně odeslal leo
No jo, měl bych si ten příspěvek opravit: "Antivirák dle výběru KROMĚ AVG". :-)
Tos trefil presne ;)
Vzdycky jsem byl zastance AVG az do vcerejsiho dne...Proste jsem si rikal ze staci a ono ne...