Zdravim bude mi stihat tenhle pocitac 1 Gbit LAN - Pentium 2 MMX 233 MHz 32 MB RAM , windows 2000 ??
Printable View
Zdravim bude mi stihat tenhle pocitac 1 Gbit LAN - Pentium 2 MMX 233 MHz 32 MB RAM , windows 2000 ??
na pingy po tom odpovidat bude.Citace:
Původně odeslal blekota
no ja sem myslel jestli tu sit plne vyuziju na tomhle pocitaci jestli bude stihat posilat data atd..Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Pokud bys měl chytrou síťovku a chytrej RAID řadič tak možná jakž takž. Ale spíš nee. Na 1 Gbit by to chtělo 64bit PCI a to to asi mít nebude.Citace:
Původně odeslal blekota
furt se ptas na neco, na co se da odpovedet 30ti zpusoby ...Citace:
Původně odeslal blekota
jestli to chces jako fileserver, tak na to zapomen ... p3-1G s tim mela problem ... ale je fakt ze radic(nejakej levnej promise tusim) i sitovka (rtl8169) stojej zapytel ...
ted jedu na ich5r a intel ee1000 a celer 2.16 a to uz da plnej gigabit ... ale taky zadna slava ...
1gbit je problem na nejakom "normalnom" stroji a nie na p2 233. 1gbit uz nestiha pci zbernica ako to tu uz bolo povedane chcelo by to 64bit pci no a potom je to aj disk. Na bezne pouzivanie je to asi zbytocne.
Gigova siet sa vacsinou nepouziva preto, aby bola 100% zatazena - ale preto, ze 100mbit na nieco nestaci. Lenze niekedy nestaci disk ani na tu 100mbit (nahodny pristup a vela suborov).
Moje Pentium 200 MMX dava po ftp asi 7.5MBps, je tam nejaka Intel pci sitovka..