Niektori uzivatelia maju 1700+ TB pretaktovany na 2Ghz s nizkou FSB a pisu si PR 2500+ a to je chyba ... 2Ghz = 2400+ a napr 2.08Ghz = 2500+ ... Napriklad Lovok ma 198FSB takze to ma ako 2600+, ale ostatnych prosim, aby si to opravili...
:idea:
Printable View
Niektori uzivatelia maju 1700+ TB pretaktovany na 2Ghz s nizkou FSB a pisu si PR 2500+ a to je chyba ... 2Ghz = 2400+ a napr 2.08Ghz = 2500+ ... Napriklad Lovok ma 198FSB takze to ma ako 2600+, ale ostatnych prosim, aby si to opravili...
:idea:
no jo ale prej kdyz mas 166 FSB tak + 100 bodou cili 2400+100=2500 :?:
heh, to je teda problem :roll: ...Tobe na tom tolik zalezi jak to maj ostatni znacene? Me je to teda soufl :)
Ale on pise s nizkou FSB co nemozem povedat ze to nieje 166 ale moze tym mysliet 133 ;D :lol: Ale ked je to 166 tak mas pravdu ze sa pridava 100PR !!Citace:
Původně odeslal Pavlis
Presne, tvoje problemy bych chtel mit :-) A navic, kdyz uz chces, aby si nekdo neco opravil, skoukni si tvuj prispevek a zalistuj v Pravidlech pravopisu ;D
Ešte by si mohla AMD vymyslieť zo 3 nové výpočty ratingu, nech je v tom totálny bordel... :idea: Nielen taký polovičný... :wink:
To už radšej písať real frekvenciu... :wink:
a to jako ze kdyz mam FSB 205MHz tak jako ze XP 2600 no to je pekna blbost. to si vycetl kde ze se pridava ten rating....
2Martin: ...podla Pravidiel slovenskeho pravopisu tam nema chyby :wink:
...inak tento thread je o dvoch veciach, a ako pisu ostatni, nech si kazdy znaci ako chce,ale pisanie real frekvencie je aj tak asi THE BEST
Neni to jedno?
Je to rychly jako krava!
Proste napiste nasobitel x fsb + voltaz (chlazeni) a vsem je hned jasno...
fakt mas seriozny problem !Citace:
Původně odeslal Manik
BTW ja nemam ziaden rating - ja mam cistu frekvenciu
mno a nebo muzou napsat kolik to je v PR ratingu a jeste v MHz aby to poznali uplne všichni ňoumové ;D :lol:
??? me to ukazuje primo bios rating 1600+,1700+,1800,19,20,21,22,23,2400+ vam ne?Citace:
Původně odeslal Pavlis
Ukazuje vsetkym,ale ak mas nestandardnu frekvenciu tak BIOS aj Win ukaze len realnu frekvenciu aspon moj EPOX to tak robi,pretoze napr. 11x188 je 2068, co neni ani 2400+ ani 2500+ ani 2600+...takze preto ;D ;D ;D
no napriklad nejaky ASUSy jako ten muj maji check ratingu pres natvrdo nastavenej multiplikator x 133FSB... takze kdyz tam strcite XP 1700+ vzdy se rating ukazuje XP 1700+ i kdyz treba jedete na 3000+! ;DCitace:
Původně odeslal lipkajz
S novými TBredy už není potřeba hrát si na nějaký XP rating. Já si píšu v podpisu už reálnou frekvenci, protože už se za ni stydět nemusím. ;D BTW - neustále omílaná fráze v dřívějších výtiscích Computeru: "Zkontrolujte si frekvenci svého procesoru. 2000+ NEROVNÁ SE 2000MHz. Intel P4 processor. Skutečných 2000 MHz" ;D :eek: :-o
ROFL, mno tahle doba uz je snad davno za nami, ze? ??? :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal Halen
Tom: ...ja si myslim, ze to neni za nami, asi v skorej dobe sa dockame obdobnej hlasky: Zkontrolujte si frekvenci svého procesoru. 3000+ NEROVNÁ SE 3000MHz. Intel P4 processor. Skutečných 3060 MHz" :roll:
iGor: aha, tak pravda je, ze slovensky pravidla neznam, ale mam pocit, ze tam nemel OPRAVILI, ale OPRAVILY. Ale vzhledem k puvodnimu tematu je to stejne jedno :-)
NJN ale porovnajte si vykon tychto procesorov !! :o Je to trosku smutne za origo 3GHz procak rozbie nejaky 23xx MHz nie ? A potom by som odporucil si kupty Celeron 3GHz pretoze to je nesmierne delo, ale v dost testoch ho roznecie dokonca aj zakladne 1700+ hmm..Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Na ty hlášky z Computeru si pamatuju. ;DCitace:
Původně odeslal Halen
cox: ...no nam je to jasne :wink:, ale ked vidi ten VELKY napis napr.v casaku Computer laik, tak sa zamysli, overi u nejakeho "renomovaneho obchodnika" na akej realnej frekvencii fici XPcko a rozhodne sa samozrejme pre vyssiu realnu frekvenciu a boooooooom je tam, teda v [I]
...a ked ho potom kamarat s ovela nizsim realnym taktom XPcka porazi v testoch tak mozno pochopi, ze marketingove tahy su jedna vec a kruta vypoctova realita druha...
Taký človek to nepochopí... Bude nadávať, že ho oklamali a zvádzať vinu na kadekoho... :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
kto konkretne ? ...2GHz real pri FSB133 (co je oficialna frekv.) je XP2400+ ...a 2,1GHz co mam ja na FSB140 je skutocne s prehladom XP2600+ 8-) tak vo co go? ..."nizke" FSB je 100 alebo podobne ... oficialne FSB pre Tbred 1700+ je 133 a jedina vynimka je tusim 2600+ ci 2700+ s FSB166Citace:
Původně odeslal Manik