Musel jsem si nainstalovat nějakej program Frame Network kvůli jednomu programu.Problém je ale v tom že se mi začala objevovat před spuštěním Windows spouštěcí obrazovka kterou nemohu odstranit. Nevíte někdo jak to provést ?
Printable View
Musel jsem si nainstalovat nějakej program Frame Network kvůli jednomu programu.Problém je ale v tom že se mi začala objevovat před spuštěním Windows spouštěcí obrazovka kterou nemohu odstranit. Nevíte někdo jak to provést ?
Osobne jsem tohle resil vymazanim uzivatelskeho uctu, ktery si Framework vytvoril...sice nevim, jestli je to spravne reseni, ale login obrazovka se uz neobjevuje :)
Kde se to dá odstranit ten uživatelský účet ? Jo a nemáš nějaké komplikace díky odstranění toho účtu co si vytvořil ten Frame network ? Thanx.Citace:
Původně odeslal motorolarulez
Start - Nastaveni - Uzivatelske UctyCitace:
Původně odeslal Dusan
Problemy snad zadny...ale uz to chvilka bude, kdy jsem to instaloval. Kazdopadne bych zkusil ucet zprvu jen zakazat a koukal bych se, co to udela.
jj, taky jsem to potřeboval a funguje to. díky moc :-)Citace:
Původně odeslal motorolarulez
Jinak taky staci hledat
Jo, a co se tam našlo? Podle mě nic :-(Citace:
Původně odeslal jedik
Jak nic? A co "start->run->control userpasswords2"? Mne to na tenhle problem vzdy fungovalo :)Citace:
Původně odeslal Aliencz
A co následná odpověď tam to nidke neni uz jsem se tam koukal nekolikrat a potom další nefunkční odkaz? Myslím, že tam se odpovědi na svůj problém určitě nedočká.Citace:
Původně odeslal jedik
Myslis, ze kdybych to nemel vyzkousene, ze to sem postuju? To reseni funguje a je tu zmineno ve vice tredech.Citace:
Původně odeslal Aliencz
Fajn, když to máš tedy vyzkoušené, tak co kdybys to tedy rovnou popsal, místo odkazu na thread, kde je maximálně zase další odkaz? No war pls.Citace:
Původně odeslal jedik
Kde je maximalne reseni jsi chtel rict ze jo?Citace:
Původně odeslal Aliencz
Odkaz je z duvodu osvety, aby lidi nebyli lini a prvni hledali, nez se ptali a nejsi tu prvni den, abys to sam nevedel.
BTW1: tohle reseni je tu zminene v mininalne 8 dalsich tredech, coz mi prijde docela dost na jeden stejny problem.
BTW2: ten spatny link jsem opravil, dik.
Ano.Citace:
Původně odeslal jedik