hoj lidi pleas poradte stahl sem si programek co nejde spustit a co horsi nejde ani smazat mam ho na plose a kdys ho chci odstranit tak mi to pise ze je pouzivan jinym programem a ze nejde smazat zkousel sem vypnout vselijaky programy ale nic :(
Printable View
hoj lidi pleas poradte stahl sem si programek co nejde spustit a co horsi nejde ani smazat mam ho na plose a kdys ho chci odstranit tak mi to pise ze je pouzivan jinym programem a ze nejde smazat zkousel sem vypnout vselijaky programy ale nic :(
Unlocker for Windows 2000 and Windows XP
http://ccollomb.free.fr/unlocker/
a co zkusit stav nouze ? :)
jj, nebo ten :)
jj ten sem taky zkousel a neslo to, ale uz sem to vyresil dik :)Citace:
Původně odeslal Zetes
Párkrát se mi něco podobného stalo a bylo to tím, že byl souboru přiřazen neexistující vlastník, stačilo se přihlásit na admina a změnit vlastníka. Ale tohle asi není ten problém, spíš bych to viděl na nějakej spyware...
A ze by ses aspon pochlubil jak se Ti to podarilo?Citace:
Původně odeslal kolers
takze tiez nieco nejde smazat. je to jediny file zo savov s nfsu. totiz ja som kedysi davno kopiroval vela veci z disku na disk a proste niektore bity akoby preskocili takze niektore veci potom boli nefunkcne. uz je to davno a uz ma to netrapi... ale ostal mi tu jeden file ktoremu sa asi stalo neco podobne a proste nazov je uz len Y(a stvorcek). nejde to niako zmazat ani stim unlockerom ani cez stav nudze. ono totiz ked snim scem nieco robit tak pise ze vlastne neexistuje. mozem hybat s priecinkom v ktorom je ale s tim samotnim fileom uz ne.
to by chcelo asi skor nejaky chkdsk <drive:> /f alebo podobnu kontroluCitace:
Původně odeslal Yuri
ale inak osvedceny tool na mazanie problemovych suborov je killbox
Ked je problem len v nazve, tak Volkov Commander.
nuz tak hehe az je mi to troxa trapne :) takze killbox to nezvladol.
ale uz som scel napisat ze scandisc som uz robil ten mi odstranil par podobnych filov ale tento ostal. som si ale povedal ze co uz skusim znova a aj sa podarilo ten scandisc ho opravil takze uz ke to ok. dik :)