AMD Opteron 144 + DFI Infinity nF4 Ultra
Cus,
neni tu nekdo s konfiguraci AMD Opteron 144 + DFI Infinity nF4 Ultra a ma na MB posledni revizi BIOSu? Vubec se mi nedari pretaktovani :-( Predtim jsem pretaktoval CPU na peknych 2.7 GHz, ale ted ani o chlup :-( Nastaveni co bylo predtim se vubec nechyta a uz fakt nevim co s tim :-(
Nepridali nekde nejakou ficurku nebo neco? Nemate tuseni? Pribylo tam toho sice dost, ale nic co by bylo nebezpecne jsem nenasel.
Diky za radu
Tom
Re: AMD Opteron 144 + DFI Infinity nF4 Ultra
Nemám sice Infinity, ale četl jsem, že poslední bios některým uživatelům způsoboval problémy se stabilitou. Někdy pomůže přehození RAM do druhých slotů, někdy změna na starší oficiální příp. moddovaný.
Citace:
Původně odeslal Tom24
Cus,
neni tu nekdo s konfiguraci AMD Opteron 144 + DFI Infinity nF4 Ultra a ma na MB posledni revizi BIOSu? Vubec se mi nedari pretaktovani :-( Predtim jsem pretaktoval CPU na peknych 2.7 GHz, ale ted ani o chlup :-( Nastaveni co bylo predtim se vubec nechyta a uz fakt nevim co s tim :-(
Nepridali nekde nejakou ficurku nebo neco? Nemate tuseni? Pribylo tam toho sice dost, ale nic co by bylo nebezpecne jsem nenasel.
Diky za radu
Tom
Na tejto doske som maturoval asi 3hodiny pokial som prisiel jak sa na nej taktuje .. Ziadny bios nepomoze proste tam musis nieco vypnut suvisiace s CPu ..Skoda ze si to uz nepamatam bolo to uz dost davno ..
Keby som mal moznost vidiet ten bios tak si urcite spomeniem ..
caf.moc by si mi pomohol ak by si si spomenul.mám takýto problém a každá rada je nadzlato
Mám taký jeden problém.Mám ramky A-data vitesta 566MHz 2.9V.Procák ide na 2.8 ghz 311x9 ale ramky musím mať nastavené na deličke 6:5 cl 2.5 3-3-5-1T 516Mhz.2.9V
Vobec nemám takto využité tie ramky,by som rád šlapal na 622 MHz bez deličky (1:1) s časovaním cl 2.5 4-4-8-1T .A to nieje možné,vždy nenabehne ani winXP.Buď to doska DFi Infinity ultra nezvládne alebo nato ešte nieje stavaný bios.Ramky som skúšal na doske DFi LanParty ultra a tam šlapali pri CPu 2.8GHz 311x9 a ramky na 622MHz 2.9V v pohode bez deličky.(1:1)
Potom som skúšal na Infinity ultra procák na 2.6 GHz 289x9, tak to ešte išlo s tými ramkami na 577MHz 2.9V bez deličky (1:1) ale ako som potom začal
zvyšovať FSB vo winXP pomocou clockgenu tak to stuhlo.Chcel by som sa dostať s tými ramkami tak ďaleko ako na LP.Poraďte kde by mohla byť chyba.
dal som aj najnovší bios a nepomohlo
Citace:
Původně odeslal shotocan
caf.moc by si mi pomohol ak by si si spomenul.mám takýto problém a každá rada je nadzlato...
Zkus se mrknout na stránku DFI-Street sekce Biosy -> http://www.dfi-street.com/forum/forumdisplay.php?f=20
Osobně tuto desku nemám, ale jak už jsem psal spoustu problémů řešily moddované biosy.
2Tom24: mas-li potrebu zakladat double thready ... nedelej to. mas-li sklerozu, zapisuj si, co jsi udelal. ale tohle zde trpet nebudu!
pokracujte zde