Ahojky, muze mi prosim nekdo poradit. Chtel bych si postavit nejaky poc. zhruba s AT XP 1700+ :-) nepoadil by mi nekdo nejakou desku spis levnejsi ECS, MSi .... Diky moc.
Printable View
Ahojky, muze mi prosim nekdo poradit. Chtel bych si postavit nejaky poc. zhruba s AT XP 1700+ :-) nepoadil by mi nekdo nejakou desku spis levnejsi ECS, MSi .... Diky moc.
Ja jsem si nedavno (cca. pred 14 dnema) taky stavel comp. XP 1700+ a koupil jsem si k tomu desku Epox 8RDA+. Je postavena na novym chipsetu, pameti bezej pod Dual channel a je fakt dobra (z meho pohledu). Za stejnou cenu sezenes daleko lepsi desku nez od MSI..
Ten Epox jsem vzal taky jeste z jednoho duvodu...je to velmi dobra deska na pretaktovani..:D
PS. Cena 4400kc s DPH.:D
diky za odpoved, ale s tou cenou nesouhlasim :-) MSI 745 Ultra stoji 2380,- ale nic nenamitam na kvalitu, ale me opravdu staci nejaka obyc. deska, ani to nechci pretaktovavat :-) ted mam AMD K6 350 ;D tak si chci trosku zrychlit praci :D
JJ,taky bych sel do MSI745Ultra,na OC zas tak naprd uplne nei a cena je good.A nebo ta nova ECS s tim SIS 746,ale ta tu bude az dyl :-(Citace:
Původně odeslal Dennis
no za tu cenu bych opravdu bral MSI745 Ultra měl jsem ji doma je dobra(stabilní) v pohode zvladá fsb 166 a ma delicku 1/5 což znamená že PCI a AGP zustanou na standartní frekveni neni nijak super vykonem ale stačí a přetaktovat se na ní také da docela dobře ale napěti na nove XP s 0,13 jadrem ma maximalni napěti uen 1,7 cýž neni moc .
Můžeš zkusit Monimu, maj tam akci na Epox EP-8K9A + AthlonXP 1700+ + chladič Speeze RaptorCool I (což je Spire FalconRockII - dost slušnej) - to všechno 4772,- kč bez daně a možná ti i něco slevěj na ISIC. Ale nevim já bych na desce neštřil.
No ta nabídka monimi je zajimava a ta deska je urcite lepsi nez MSI
MSI 746 vypada na jejich tw strankach moc pekne, ale k nam dorazi asi opravdu az dyl, nechci setrit na desce ale zase nechci zbytecne preplacet kdyz se vsechny stejne delaji v jedne fabrice na tajwanu :-) asi jako skoro vse dnes ze treba CD-RW Lito-on vs Teac :D a plno dalsich, jen se zneni logo vyrobce ;D a to mi nikdo nevyvrati
NO v jedne tovarně se nevyraví ani omyxlem a hlavně je jedno kdese vyrábí ale duležité je z jak kvalitních komponent se vyrábí a MSi rozhodně není tak Kvalitni jako EPOX a lito.on a teac no lite-on je o dost horši tedy pokud to neni oem no prostě neni vždy dobre kupovat to nejlevnější, ale nai ne to nejdražší
To jako,ze je LITE-ON spatnej??Dric mozna byl,ale ted je good,a za tu cenu?Citace:
Původně odeslal Dennis
Ten SIS,uz by tady moh bejt,pac ta deska od ECS,co na ni ma ten SIS bejt,je fakt husta,a cena ma bejt 80$ :o
nerikam ze Lite - on je spatny, naopak, kdyz se podivas na cdr.cz tak ma stejny vnitrek jako teac je firmware je jiny ;D