Snažil jsem se do total commanderu najít RAR plugin, jenže jsem ho nikde (ani na ofic. stránkách, googlu) nenašel. Nevíte někdo kde bych ho mohl stáhnout?
Printable View
Snažil jsem se do total commanderu najít RAR plugin, jenže jsem ho nikde (ani na ofic. stránkách, googlu) nenašel. Nevíte někdo kde bych ho mohl stáhnout?
Myslíš na komprimaci nebo dekomprimaci?
no nějak na oboje :-) teď to sice můžu přes Winrar vytvářet ale pak do RAR nemůžu přes total cmd přidávat... :-(Citace:
Původně odeslal frelichl
Na archívy RAR nepotřebuje TC plugin, má na ně interní pakovač. Případně můžeš jako externí pakovač nakonfigurovat WinRar. Pokud ti to nefunguje, tak máš asi něco špatně nastaveno.
No já když chci v TC vytvořit RAR, tak mi to řekne, že "nemůže najít externí pakovač"...Citace:
Původně odeslal iv93611
Na oficiálních stránkách jsem našel ext. pakovač pro 7z, ale bohužel ne pro RAR... :-(
edit: jo, už jsem ho našel...je ve složce Winrar. bohužel má o dost horší výsledky než Winrar tak ho budu používat jen k mazání...
Asi máš špatně ještě něco nastaveno. Ten rar.exe ve složce WinRar je totéž, jako když použiješ WinRar, pouze nemá grafické rozhraní. Druhou možností může být, že máš nějakou starší verzi celého WinRaru, nebo aspoň toho rar.exe.Citace:
Původně odeslal Crusheer
dá se přiřadit i přímo winrar.exe
Příloha 1563
Zkus si stahnout tuto verzi TC PowerPack 1.7 s vice jak 70 pluginy v sobe :-)
http://www.softpedia.com/get/File-ma...owerPack.shtml
:idea:
jj, díky dobej tip :-)Citace:
Původně odeslal ..::Ozzy::..
ale zrovna to co jsem potřeboval (RAR) tam neni :lol: :lol: :lol:
rar by mel dekomprimovat a komprimovat automaticky :-) a pokud to chceš jako externí tak si to nastava jak napsal proxymus
Kéž by tak něco existovalo pro starý dobrý rychlý Windows Commander 4... Ten si s novými RARy bohužel neporadí a TC ani WinRAR mi k srdci nepřirostly...
Anebo aby se lidi naučili pakovat zpátky v ZIPu a v RARu dělat SFX archivy.
Nefunguje to ani ked mu vymenis rar-kovu kniznicu za novsiu?Citace:
Původně odeslal peta303
Zkusím, díky. :-)
EDIT - skvělé! Zabral a čtyřka si s ním naštěstí poradí :-)
presne tak. toto je najlepsia a najpohodlnejsia moznost pracovat vzdy z najnovsim rarom v TC. Ja tam dokonca nemam zaskrtnuty ani ten checkbox aby sa pouzival interny rar packer.Citace:
Původně odeslal Proxymus