Neviete niekto ako donutit WinXP aby vedel adresovat viac ako 2GB pamate? Lebo v 64bit mi tie 4GB vidi ale v 32bit nie, vdaka.
Printable View
Neviete niekto ako donutit WinXP aby vedel adresovat viac ako 2GB pamate? Lebo v 64bit mi tie 4GB vidi ale v 32bit nie, vdaka.
32bit wxp nevie pracovat korektne so 4GB pamete, hlavne nevie dat viac ako 2GB pamete na jeden proces, takze jedine 64bit OS
Pri produktoch M$ to nie je zalezitost technicka ale licencna - serverove windowsy podporuju viac pamate.
no a neviete to niekto ako sa dopracovat aspon k tym 3GB pamate?
hoj, možná že to co hledáš je tu... 3GB switch
http://www.chaosgroup.com/forum/phpB...ght=3gb+switch
(myslím že je potřeba registrace)
dik, idem skusit.
Tych 4GB tam asi nerozbeham, ze?
nainstaluj W2k3 server ;)Citace:
Původně odeslal miseno
Ktera desktopova aplikace muze potrebovat 4GB RAM? :roll:
:rolleyes: Promiň, ale tohle zní jako výrok člověka co si myslí že PC neslouží k ničemu jinýmu než hraní her. Pokud nutně vyžaduješ odpověď, tak jsou to třeba programy (a hlavně kombinace) jako Maya, 3D studio MAX, XSI, Photoshop, atdCitace:
Původně odeslal Harry
to sice ano, ale mam taky nejasny dojem, ze v tomto pripade sa casto pouziva w2k3 alebo 64bit OS ...Citace:
Původně odeslal karliko
mno, většina lidí co znám co to provozuje na profiúrovni jede na XP nebo 2000... tak jak tak: tyhle aplikace se provozují na desktopech a tyhle aplikace by ty 4 giga ram (kdyby v systému byly a kdyby to windows dovolily) sežraly raz dva...Citace:
Původně odeslal MadCap
A tiez velke servery, kde sa spravidla pouziva *nix.
Mal som asi mesiac 3GB (2x512 + 2x1024) a WinXP prof 32bit s tym problem nemali. Ziadna aplikacia nepouzivala viac ako 2GB takze je to mozno tym.
to bych se vazeni hadal, ja se switchem 3G jedu Revit na 2,8GB. Mi s***, ze nejde rozjet 4G, ted bych to potreboval. Holt Vista :(