Re: Kerio Personal Firewall
á co menší info o PC ? Sestava, win atd ?
WinXP Prof SP1, ECS L7VTA, AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+, DDR SDRAM 384MB (256+128), NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB)..
Ale Kerio pouzivam dlouho a s nicim podobnym jsem se nesetkal, az v posledni dobe...
Něco takového mi kerio dělalo taky....downgradnul sem na 4.1.3 a jedu na to v pohodě už tři win životy ;-)
Citace:
Původně odeslal Gregy
Něco takového mi kerio dělalo taky....downgradnul sem na 4.1.3 a jedu na to v pohodě už tři win životy ;-)
No to me taky napadlo, ale prave chci zjistit zusenosti ostatnich... Tak Dikes Jeste pockam jestli nekdo neresil podobny problem a vyzkousim...
4.2.2 se chová dobře, asi v té nové verzi udělali někde chybku. Mimochodem, není ta 4.2.3 už verze dělaná v Sunbeltu, kam byl Personal firewall prodán?
Citace:
Původně odeslal leo
4.2.2 se chová dobře, asi v té nové verzi udělali někde chybku. Mimochodem, není ta 4.2.3 už verze dělaná v Sunbeltu, kam byl Personal firewall prodán?
No nevim jestli je ji delana, co vim, tak ta firma koupila Kerio. No a je mozne ze verze 4.2.3 je chybova, protoze napriklad, pokud davam porad tlacitko Zakázat, tak to hodi vypis pameti RAM a restart ... Ach jo ..
stejnej problem ... ale spis s vic nez 60% pripadu :( verze 4.2.1
lol .. ja myslim ze kerio prodalo jenom Personal Firewall sunbeltu ... Winroute jim zustal .... a pokud si dobre vzpominam tak v 4.2.3 je v changelogu jenom zmena v licencni smlouve :D takze v podstate zadny zmeny ...
Verze 4.2.3 a no problem, nemáte náhodou aktivováno to filtrování WWW? To je pěkný hnus, ihned bych to zrušil.
Mne tiez ide bez problemov, mam tu Sunbeltacku verziu, ale obcas mojim znamym blbne, hlavne ma problemy napr. s niektorymi CADmy ako I-Deas.
Hodil jsem update 4.3.2 a zatim to vypada OK