Používám Win XP SP2 a Visual Studio 2005. Zajímalo by mě, zda je nutné (nebo alespoň doporučené) instalovat do systému Platform SDK SP2, nebo je již ve VS 2005 obsaženo?
Printable View
Používám Win XP SP2 a Visual Studio 2005. Zajímalo by mě, zda je nutné (nebo alespoň doporučené) instalovat do systému Platform SDK SP2, nebo je již ve VS 2005 obsaženo?
Při instalaci VS 2005 je přímo nabídka pro instalování SDK a to jak pro C# tak ostatni jazyky J#, Basic, C++Citace:
Původně odeslal Dani Filth
Mno myslim, ze primo klasicke Windows Platform SDK v instalaci neni, i kdyz mozna zalezi na verzi studia..
PSDK je ale imo jen pro C/C++.
Pro C# a jine .NET jazyky je v instalaci .NET SDK.
instalovat se vyplati nove verze. Tedka je nova verze z dubna. Jsem si ji tam updatoval. WIn SDK je jen pro tvorbu Win aplikaci a ne .NET . Tzn. vsechny jazyky, ktere maji vysledek kompilatu Win aplikaci tak pouziji Win SDK.
Jedna se o C/C++, ASM, Basic, C#
Děkuju za odpovědi :-) ještě takový malý dotaz, dřív jsem měl nainstalovány Platform SDK pro WinXP SP2 (které používám), ale nyní na webu MSDN jsem našel pouze Windows Server 2003 R2 Platform SDK. Můžu to nainstalovat na svoje XP, když nemám ten 2003 Server?
jine SDK ani neni uz :-))