Neúplné soubory po stahování z IE
Mám problém u jednoho PC. Je na něm legální WinXP HOME a Norton Antivirus 2006.
Problém je, že když se připojím klasickým analogovým vytáčeným internetem - jiné připojení v okolí bohužel není :( soubory sice stahovat můžu ale nestáhnou se úplně celé.... zhruba v 3/4 se stahování ukončí a soubor je nečitelný..... např. při přihlášení na email na seznamu apod.....
zkoušel jsem pozastavit Nortona ale problém je stále stejný..... vůbec netuším v čem je problém :(
pomůže mi někdo?
- PC je aktualizovaný
- bez viru
- disk je na 2 části win98 + xphome
Re: Neúplné soubory po stahování z IE
probem bude nejspise v nestabilnim pripojeni k netu zkus pouzit nejakyho download managera
tak zkus download managera a zkus nepouzivat iE ... :D <primlouvam se za Operu;)>
připojení je OK nepada a brouzdani po netu je taky OK jen proste neco blokuje uplne stazeni souboru na HDD.... na velikosti nezalezi... :(
Divne je, ze pred samotnou instalaci leg. windows to fungovalo naprosto OK :(
hmm a neinstaloval si třeba nové ovladače k síťové kartě? Případně máš ty nejnovější? Zkusil bych taky prohlídnout systém security task managerem nebo proces explorerem nebo něčím podobným.
Citace:
Původně odeslal Gregy
hmm a neinstaloval si třeba nové ovladače k síťové kartě? Případně máš ty nejnovější? Zkusil bych taky prohlídnout systém security task managerem nebo proces explorerem nebo něčím podobným.
k síťové kartě????
co ta s tím má co společného?
mám tam analog. modem přes USB....
ale vzal jsem si to na adsl přípojku a tam je to ok tzn. přeci jen je chyba někde v tom modemu :( ikdyž nechápu jakto že připojení nepadá a je stále funkční...... pro jistotu jsem dal prič i nortona protože me nechtěl pustit ani to adsl :(
buhežel na tom pc je ještě jeden problém a to že při instalaci hry SIMS 2 mi to ignoruje 2CD.... přitom je v pořádku.... o tom ale píšu už ve hrách takže kdyby někdo prosím věděl.....poraďte prosím
Bozicku promin.....ja sem cet zaroven jinej prispevek a nejak sem si vsugeroval ze mas kabelovej :(