MP3 prehravac na CF karty?
Nevite nahodou o nejakem novejsim MP3 playeru, ktery by mel slot na CompactFlash karty? Mel jsem v ruce akorat staricky DIVA 3032 - zvuk nemel spatny, ale minimum fci, jen alfanum-segment. LCD, neslo vybirat adresare (vse nahazel za sebe v nejakem podivnem poradi...) a take jeho plasty byly skoro na rozpadnuti.
Hledam, hledam, prehravacu sou na webshopech stovky, ale kdyz uz na karty, tak jedine SD. Akorat jsem nasel toto:
http://www.xcomputer.cz/DetailPage.asp?DPG=54542
Ale vzhledem k te pozici na 2,5" HDD to neni zrovna nejmensi...
EDIT: zajimalo by me, proc do HDD prehravacu neudelaji slot, kdyz je tam predpokladam stejne CFII microdrive...
Re: MP3 prehravac na CF karty?
ja pouzivam tento
http://www.mydigitaldiscount.com/s.n...it.A/id.613/.f
zvladne karty aj MD (4GB z mojho stareho MuVo) a ma velmi dobry zvuk, nie je sice uplne maly (2xAA) ale mne je to sumak :)
Dik za tip, design sice nic moc (ta bila) ale tak neco takovyho bych si zhruba predstavoval, velikost este de. A za tech 60$ za verzi bez pameti to je docela dobry.
EDIT: koukam ze maj i dalsi typ na CF v cernym provedeni...
no tak treba tenhle creative je na CF, ackoliv s 30GB HDD je uz asi ani potrebovat nebudes ..... a taky je trochu drazsi :D link
Heh, v tehle kategorii sem CF prehravace fakt nehledal...
Taky premyslim o SW reseni - nejaky starsi PDA s CF + winamp/WMP, ale netusim jak moc se muze kvalita zvukovyho vystupu PDA vyrovnat MP3 prehravacum k tomu urcenym. V recenzich se o tom obvykle moc nerozepisujou, chapu ze je to u PDA spis bonusova funkce.
u toho PDA by ma skor trapilo nieco ine:
a) velkost
b) vydrz baterie
No koukal sem, ze u nekterych PDA zminuji cip zvukoveho kodeku, napr WM9705 AC97, to by mohla byt naka zaruka kvality. Velikost bych prezil, s vydrzi mas asi pravdu - pocitam ale, ze pri mensim vytizeni jen MP3 a vypnutym LCD/podsvetleni (pokud to de) by to mohlo byt lepsi.
BTW kdes sehnal ten svuj Nex IA ?
U nas asi ne, co...
presne na tej adrese ako som poslal :) posta 18$ nekupoval som to samostatne ale