ICQ bez instalacie, ale cez ziadne web rozhranie
Ahojte poradte mi prosim niaky ICQ klient, ktory sa neinstaluje. Samozrejme nechcem ziadne odkazy na web rozhrania.
Chcem program :) Niaky taky co si uklada nastavenia do zlozky, kde bude umiestneny a da sa lahko skopirovat :)
A ak by niekto vedel o niecom, co by zvladlo aj yahoo a msn, tak by som vam bol vdacny ;)
Re: ICQ bez instalacie, ale cez ziadne web rozhranie
Miranda-IM?
//hm, pozdě, tak to smažte...
Uklada si vsetky nastavenia do svojej zlozky :?
Neuklada si ich napr. do documents and settings/blablablabla :?
Je to pre mna dolezite, nie ze si ju celu nastavim a ked reinstalnem win, tak to bude v cudu.
myslím že tomuhle vyhovuje, všechno ve své složce
Citace:
Původně odeslal LoPiO
Uklada si vsetky nastavenia do svojej zlozky :?
Neuklada si ich napr. do documents and settings/blablablabla :?
Je to pre mna dolezite, nie ze si ju celu nastavim a ked reinstalnem win, tak to bude v cudu.
no a kde je problem? staci si zazalohovat tu slozku a mas to !?!
ehm, miranda ma VSETKY nastavenia v .dat subore, ktory tvori zaroven cely profil ...
Citace:
Původně odeslal MadCap
ehm, miranda ma VSETKY nastavenia v .dat subore, ktory tvori zaroven cely profil ...
tj. fakt, nicmene prikladne moje 0.3.3.1 narozdil od 0.4 ma tenhle .dat prave ve zminovanem C:\Documents and Settings\%user%\Data aplikací\Miranda\
idealni bude tohle
Citace:
Původně odeslal ctrl_j
tj. fakt, nicmene prikladne moje 0.3.3.1 narozdil od 0.4 ma tenhle .dat prave ve zminovanem C:\Documents and Settings\%user%\Data aplikací\Miranda\
idealni bude
tohle
Nemusi to tak byt..muzes si zvolit umisteni profilu.
presne, normalne miranda-im.org a sosnes zip file, rozbalis a HOTOVO, profil je automaticky v roote programu ;)
Dakujem za rady ;)
Naozaj mi to pomohlo ;) Uz som to tunoval trosku, ale musim zistiit ako sa robia temy, bo mam jednu, ael chcem si ju upravit k dokonalaosti ;)
neodpustim si trillian. minimalne verze 1.0
nieco pre roaming userov s usb klucmi:
Portable Miranda IM
Kód:
http://portableapps.com/apps/internet/chat/portable_miranda
"Portability Note: Miranda IM itself is actually portable without modification. It will be slightly larger (1MB vs 2MB) and will keep the settings in the base directory unless you alter the INI files. Portable Miranda IM is made available mainly for the convenience of users of other portable apps as it allows the same directory structures without modification or configuration changes."
;)