Kde koupit nejlevněji CANON 20D ?
Tak nakonec ,po minulé diskuzi jaký olympus,nikon,canon ,jsem se rozhodl pro canon 20D -bez objektivu nebo se setovým ,pak bych si koupi sigmu nebo canon ,nějaký lepší objektiv (cca od 6 do13tkč).
Všude kde jsem se díval byla cena kolem 35-37tkč jen u fischer-Bernard byla cena za tělo 29990 ,- je to ještě někde levnější .ps .jaké máte zkušenosti s touto firmou http://www.fischer-bernard.com/ (megafoto)??
http://www.fischer-bernard.com/ -jak to s ním je a jak dlouho u nich běží záruka ??
Popřípadě jaké máte zkušenosti s tímto canonem ?
Díky;)
Re: Kde koupit nejlevněji CANON 20D ?
Kupoval jsem si u nich loni fotak + 1 GB kartu (jinde se nedal moc sehnat a taky ta cena). Bylo to na posledni chvili pred dovolenou. Bylo mi divne, ze je pri formatovani karty mi to nabidlo 512 MB, ale nejak jsem to presel. To az jsem nahodou kartu vytahl z fotaku, tak jsem zjistil, ze je to opravdu jen 512, na fakture byla jednogigovka, kterou jsem taky zaplatil.
Volal jsem jim tam, zvedl to nejaky docela prijemny pan (jeden z majitelu) - podle hlasu cinan, ktery umel cesky, ale prizvuku se nezbavil :-)) Uz si nepamatuju presne, jak to probihalo (se svyma penezma jsem se uz dopredu loucil), ale nakonec mi vratili rozdil na ucet, takze bych rekl, ze jsou ferovi.
Tak jo díky ,někdo další ???:) ,jinak jak jsis to nechal poslat a zaplatil ?
U Fischera-Bernarda jsem pred lety kupoval fotak, vse v pohode, doruceni postou na dobirku. Pocitej s tim, ze manual bude asi nemecky.
Docela levne jsou jeste treba www.pixmania.cz nebo www.oehling.cz - aktualni ceny neznam.
Jak je to s tím DPH 16% ?? To ještě musím započítat našich 19%(+3) nebo ta cena už je pevná a platí se jen pošta něco kolem 150kč normál poštovní balík ??
ty zijes v nejakom paralelnom vesmire kde je ina dph ako v realite? ona je v CR totiz 19% a u FB je 16% pretoze sidli v DE ... vsetky podmienky maju na webe a s priemernym IQ by si ich mal zvladnut preluskat (je tam inak aj o tej DPH)