Re: [CSS] IE a vyska divu
Taky jsem něco podobného zažil, bylo to něco se šířkou. Okraj byl 2x širší než měl + náhodná konstanta ;). Jinak všeobecně mam pocit, že nastavovat nečemu výšku nemá moc smysl, protože co prohlížeč, to názor.
Ja som mal naposledy problém s paddingom pri pevnej šírke DIVu. Vo FF a Opere všetko OK ale akonáhle som otvoril stránku v IE, tak padding sa pripočítaval k pevnej šírke. V ostatných prehliadačoch sa zase odčítaval. Kvôli tomu som musel dávať obsah stránky do priblblej tabulky. >:{
Citace:
Původně odeslal e1
Ja som mal naposledy problém s paddingom pri pevnej šírke DIVu. Vo FF a Opere všetko OK ale akonáhle som otvoril stránku v IE, tak padding sa pripočítaval k pevnej šírke. V ostatných prehliadačoch sa zase odčítaval. Kvôli tomu som musel dávať obsah stránky do priblblej tabulky. >:{
To je nejcastejsi zadrhel, jak to univerzalne vyresit je hned v tom prvnim mem odkazu ;)
Citace:
Původně odeslal jedik
To je nejcastejsi zadrhel, jak to univerzalne vyresit je hned v tom prvnim mem odkazu ;)
Určite preštudujem. S CSS len teraz začínam a dosť ma táto chyba zaskočila. Nestačí, že sa babrem so stránkou, ale ešte sa mám drbať tým, aby sa správne zobrazovala v IE. :roll:
e1:
Dobre rano. Musis sa drbat s tym, aby sa dobre zobrazovala minimalne vo FF/Mozille, IE a Opere :rolleyes: (jednoduche veci obvykle idu vo vsetkom az na IE OK, zlozitejsie idu na hovno aj v Opere a sem-tam je bug aj u FF)
Citace:
Původně odeslal PiT
e1:
Dobre rano. Musis sa drbat s tym, aby sa dobre zobrazovala minimalne vo FF/Mozille, IE a Opere :rolleyes: (jednoduche veci obvykle idu vo vsetkom az na IE OK, zlozitejsie idu na hovno aj v Opere a sem-tam je bug aj u FF)
Toto je bohužial smutné, ale čo už tým, spravíme? Nič. Vývojari to majú asi na háku, nech sa tvorcovia webov namiesto tvorby trápia ladením pre správne zobrazovanie. >:E
BTW: Pozeral som vecičky ktoré budú v CSS3 štandartizované, sú tam parádne funkcie, efekty, atď., ale nechcem vidieť tú nekompatibilitu prehliadačov (hlavne IE) a to zobrazovanie. To aby sme začali robiť tri rôzne šablóny, ktoré by sa načitavali podľa toho aký program návštevník stránky používa. :confused:
No hlavne tu CSS3 bude za milion let. To spis driv bude vsude lepe vybavena IE7.
heh, zrovna sem si udelal, jak sem dodatecne zjistil, FF only stranku ;). IE to nezobrazi skoro vubec, Opera blbe, FF OK. No, nacpal sem tam holt neco z CSS3 :D a protoze je to privat, tak se rohodne s obezlickama drbat nehodlam. To co sem vyresil na jednom radku bych totiz jinak resil aspon na 30ti a navic by vsechno muselo bejt v 50ti DIVech.