Sapphire x1600pro agp v idle mode tam nieco syci a ked spustim nejaku 3d aplikaciu tak uplne stichne. Ked vyskocim z 3d aplikacie tak blikne desktop a pomalicky zacina sycat.
neviete co s tym ?
Printable View
Sapphire x1600pro agp v idle mode tam nieco syci a ked spustim nejaku 3d aplikaciu tak uplne stichne. Ked vyskocim z 3d aplikacie tak blikne desktop a pomalicky zacina sycat.
neviete co s tym ?
Uz jsem od par lidi slysel, ze to tyhle karty delaji. Jestli to jde nejak eliminovat, to ale nevim.
Bohuzel je to tak :-/ Mam ve svem okoli dve, ktere se chovaji presne jak popisujes.. vice zde.
http://tinyurl.com/s4cn7
Mne nesyci nic ani z povodnym chladicom ani s novym zalmanom . A idle mode ide skoro stale , kedze na pc sa malo hraju hry a 3dmark sa netestuje ;)
Tak bezi to uz par hodin a nejak to prestalo....zeby samooprava ?
Tak uz som zistil co je vo veci :
Tam syci jedna cievka na karte v tvare kuzela a ked zom ju zmackol (pritlacil prstami k doske karty) tak to prestalo. Myslim, ze ked to este bude robit tak ju skusim pricvaknut drevenym stipcom(kolikem) k doske karty.
Alebo vas napada nejake ine riesenie ?
Daj na nu trochu lepidla.
Ano, uz rozmyslam ze to zalejem do epoxidu ale musim sa este psychicky pripravit ze stratim zaruku....Citace:
Původně odeslal Rainbow
Citace:
Původně odeslal bohusk
Tak to daj reklamovat ked nechces prist o zaruku. Ked tam toloho vela nenakydas tak by sa to dalo podla mna vyreklamovat aj s tym... ;)
Epoxid uz zaschol, ale nepomohlo to. Vzdy ked vyskocim z nejakej 3d aplikacie (naposledy skusane na 3dmark05) tak sa to asi na minutu a pol totalne rozsyci a potom to stichne. Kaslem uz na to....
Dal som na tu cievku stipec aby som ju pritlacil k doske karty a uz niekolko hodin to vyzera ze je to vyriesene.
Je to fakt Made In China......
A dnes to robi zasa! - aj ked uz nie tak silno.
uz nevidim riesenie.