Box chladic Sempron64 2800+ problem
Je prosim normalni, ze procesor na nem drzi jak helvetska vira? At jsem delal, co jsem delal, ani za boha se mi ho nepodarilo oddelat, takze sel do nove desky cely komplet sebevrazedne natvrdo pres neotevreny socket... Nastesti vsechno funguje, ale jsu z teho takove divne, co budu delat, az dostanu ztisovaci choutky, byt zatim jsu prijemne prekvapen, jak je aj na 3K rpm pomerne tichy!
Re: Box chladic Sempron64 2800+ problem
odtocit alebo srobovak a cez hranu ;) vzdy pojde dole
Citace:
Původně odeslal rentier3650
Je prosim normalni, ze procesor na nem drzi jak helvetska vira? At jsem delal, co jsem delal, ani za boha se mi ho nepodarilo oddelat, takze sel do nove desky cely komplet sebevrazedne natvrdo pres neotevreny socket... Nastesti vsechno funguje, ale jsu z teho takove divne, co budu delat, az dostanu ztisovaci choutky, byt zatim jsu prijemne prekvapen, jak je aj na 3K rpm pomerne tichy!
Obcas se to stava, musis pouzit hrubou silu, nebo zkusit pouzit nejakej roztok lihu, redidla nebo neco podobnyho co tu pastu nalepta...
Citace:
Původně odeslal MadCap
odtocit alebo srobovak a cez hranu ;) vzdy pojde dole
JJ, asi tak nejak, ale co to tam davaj za humus, zlatej AC;)
leda prdy ty zlaty AC ... ten procak sa tam na fest prilepy s KAZDOU kvalitnou pastou co neuschne na prach ...
Citace:
Původně odeslal MadCap
leda prdy ty zlaty AC ... ten procak sa tam na fest prilepy s KAZDOU kvalitnou pastou co neuschne na prach ...
Aha, tak to je pro me novinka, moje zkusenost na Socketu A s ruznymi Titany a AC chladici byla ta, ze to trochu drzelo, ale jen nepatrne, symbolicky...
skus sa zamysliet a pozriet sa pritom na ten cpu, vidis tu plochu? ;)
Citace:
Původně odeslal MadCap
skus sa zamysliet a pozriet sa pritom na ten cpu, vidis tu plochu? ;)
JJ, plochu vidim, hura...systemy zavreny, hokna skoncila, hurara!:))) A aj kolem chladicu jsu chytrejsi, thx!