S jakým biosem jste nejvíc spokojeni? Dikas
Printable View
S jakým biosem jste nejvíc spokojeni? Dikas
Nejlepší bude verze 1012 z www.x86-secret.com. ;)
Díky za pomoc :wink:
ono se o tom hodně diskutovalo na starým fóru, takže kdyžtak další info hledej tam. Sekce Intel procesory nebo chipsety
jj, už to mám zištěné...
Ja tam strkam kazdou betu co Asus vyda a taky no problem :) , ale ten hacklej BIOS je super, co se tyce AGP4x.
Masaro: Sem netusil ze mas Tulene, sme mohli na Invexu vymenit zkusenosti :o
2lullu: však se určitě ještě někdy uvidíme, dáme pivo atd... ;)
Ja som si nedavno dal 1012 a zatial no problem. :)
To by mě zajímalo, v čem je AGP 4X super.
Rozdíl ve výkonu mezi 2x a 4x je 0, slovy nula.
no to se pleteš. Rozdíl je asi 2-3%. 8)
Kdyz uz de o maximum v markoj tak kazdy procento dobry ne ??? ;D
To uz je skoro 170 bodu navic :o ;D
Mám desku novou, takže jsem jak pako downgradoval na bios ze sekret com a mě to fakt neudělalo ani bod. Naopak, začlo to být nestabilní, takže AGP 2X je zpět. :-D
Takze to vypada na AGP2x Rulezzz ;D Ja ho tam snad taky jeste nemel :lol:
Jo ale ta 1012 je pouze beta tak je na nic.
Hele ja tam mel zatim kazdou Betu co vysla a no problem :wink: :lol:
Pokial viem tak ta 1012 co som stiahol je plna verzia - a uz je 1013beta. 8)Citace:
Původně odeslal deglaser
Mozna myslel ze 1012crck je betovej :wink: Ja mam ted betu 1014 :)
Ja flashuju taky kazdou betou co vyjde - ted 1014 beta, zadnej vyraznej rozdil - jede v poho a pro pocit dobry mit to nejnovejsi.
Je dobre mat beta az do okamihu kym sa to uprostred nejakej dost dolezitej veci nesekne ;D
Neboj sa - uprostred prace to nepadne. Maximalne sa ti stane ze to tam naflashujes a doska sa uz nerozbehne ;D
uz to jede na agp 4x kdyz zvednes fsb na 140+? taky se mi stavalo ze se sami prestelovaly ramky na 3/2/2 kdyz sem je nastavil na 2/2/2 (ale jen obcas). ted mam ten hacknutej 1011 a ten je v pohode (agp 4x zaruceno a ramky na 2/2/2 taky). a co se stability tyce - je to asus = synonymum ke slovu stabilita 8)Citace:
Původně odeslal War