Radeon X1900XTX alebo GeForce 7900GTX?
poradte mi ktoru graficku kartu mam kupit. rozhodujem sa medzi Ati x1900XTX alebo nVidia 7900GTX. co je podla vas lepsie?? chcem aby bola dost vykonna. nasiel som, ze vo vacsine hier vedie 7900 GTX. ale ako to je v skutocnosti??? a do buducnosti na take dva roky ktora sa hodi viac. DAKUJEM ZA VSETKY RADY :) :)
Re: Ktorú grafickú kartu mám kúpiť???
Ja by som neváhal ani chvílu : 7900GTX
imho mohl by si sem taky napsat sestavu jakou ted mas, jestli se treba nenajde jeste jina alternativa... jinak sem pro 7900 - pokud myslis nejakou v cenovy kategorii x1900
Rekl bych že ATI bude asi lepší volba, kór co se do budoucna týče. Někde jsem četl (už nevím kde - skleróza...), že ATI a nVidia jsou skoro nastejno, jen ta ATI má potenciál na mnohem víc (už jen rozdíl v počtu tranzistorů je obrovský vůči NV), takže za tyhle peníze bych šel asi do ATI.
Říkám to i přesto, že mi zítra dorazí domů 7900 ale jen GT.
no takze ja mam teraz uplne sitny pocitac. ale idem kupovat novy. a to chcem do neho. planoval som procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4200+ 64-bit HT Manchester BOX socket 939, 2GB (KIT 2x1GB) DDR 400MHz PC3200 CL2-3-3-6 CORSAIR TWINX XMS Black BOX - vhodné pro DualChannel, ASUS A8N32-SLI DELUXE, nForce4 SLI X16, SATA II RAID, DualChannel DDR400, 2x PCIe x16, FireWire, USB2.0, GLAN, Sc939. ine uz myslim komponenty netreba menovat. proste chcem mat co najvykonnejsiu bednu do 60 000Sk. chcem tam este 250 GB HDD, mechaniky nekupujem. a este Case. to je vsetko. pripadne mi poradte aj ine komponenty. mozno by sa dal poskladat aj lepsie. trochu sa v tom vyznam, ale nie som zas nejaky expert. vdaka za dalsie rady :)
Citace:
Původně odeslal Zetes
já bych bral tu 7900
a ja bych bral toho 1900xtx....:-)
vykonove jsou +- stejne, jenze 1900 jeste muze prekvapit pri novem UT apod....
Citace:
Původně odeslal Ssnake
a ja bych bral toho 1900xtx....:-)
vykonove jsou +- stejne, jenze 1900 jeste muze prekvapit pri novem UT apod....
Může, ale nemusí :) pro je jasná volba ta 7900 :))
Pokud je ti jedno jestli to bude nV nebo ATI, tak ber to co bude levnejsi a co driv sezenes ;)