05/06 Brašna na NTB 15,4"
Potreboval bych poradit s vyberem brasny pro 15,4" NTB HP nw8240;
Preferuji odolnost, ochranu NTB a neotrely vzhled brasny - nejsem zadnej kravatak, tak nechci takovou tu klasickou brasnu.
zatim co sem nasel a libi se mi celkem design, zhruba v tomto poradi:
Crumpler Double charge
Samsonite Moii lapt. mess. bag
CaseLogic PBC1
CaseLogic NPL2B
ceny nedokazu posoudit, co je moc a co ne, ten Crumpler ma v cene i takovou tu "sprcku" primo na NTB (proti skrabancum a tak), coz normalne stoji cca 500...
Prosim o rady, celkem to zacina spechat... diky moc, k+ vas nemine:)
Re: 05/06 Brašna na NTB 15,4"
Musi to byt brasna? Me se paradne osvedcil batoh na zada.
Radsi brasna, protoze normalne jezdim s batohem (obleceni, veci do skoly) a mit tkahle dva batohy mi prijde krapitek neprakticke...
ale klidne nahodte i tipy na dobry batohy...diky
ja doporucuem Crumpler, ten model co si hodil nepoznam, ale obecne sa dost podobaju. Ja mam "cheesy disco" http://www.mystudentpc.co.uk/products/75 vyzera jak ta co si hodil ty, ale je na sirku (double charge http://www.mystudentpc.co.uk/products/67) inak ta "sprcka" je tvrdy ochranny obal ;) a obecne kvalita Crumpler brasni je brutalne dobra! Ak si v prahe tak na narodni 21 (ci 22 alebo tak, uvidis tam vyvesku) je obchod Crumpler, bez si to vyskusat ;) (akurat je to v nom drahe, na webe kupis o 500-1000 lacnejsie ako v tom shope)
jj, to cheesy disco se mi taky moc libi, diky MadCap za tip na kram:) K+ bude jenco ti ji budu moct dat :cool:
najsuprovejsia vlastnost tychto crumpler laptop bags je to, ze to nevyzera ako ze v tom mas notas ;) vsak zajdi mrknut a uvidis, u mna laska na prvy pohlad :D
jj, to prave chci, aby to nevypadalo jako Taska na notebook by Dicota... jinak u me laska na prvni screen:) pac nazivo sem je este nevidel:)
na ten sem taky koukal, uvidime, jak to dopadne nazivo:)
vsimnite si ze je pre 17" notasy, je skutocne VELKY, som to obzeral v davnejsie v alfacompe a aj ked nie som prave maly tak to na mne vypadalo jak taska na hokejovu vystroj skoro :) fakt MEGA velke ;)
no prave proto taky neni v mojim seznamu, musim to vokouknout na zivo, hehe... hokejova taska na NTB :D
Tak mam novou tasticku - Crumpler Double Charge, navy blue/blue...