apache na localhostu nezobrazuje celé obrázky
nevím jestli to patří tady nebo do programů...
když mám server apache na localhostu, popř. na LAN, tak se nezobrazujou celé obrázky od určité velikosti. zkoušel jsem různé konfigurace, ale furt nic. přes IIS5.1 jde všechno v poho.
nevíte co s tím je?
jinak mám apache 2.0.55 na winXP sp2
Re: apache na localhostu nezobrazuje celé obrázky
Zkusils ulozit obrazek ze stranky na disk?To se ulozi taky jenom cast obrazku?
obrázek se neuloží. jako by se to zaseklo... když chcu v prohlížeči ten obrázek zobrazit samostatně, tak se místo něho objeví brokenlink...
co jsem procházel zahraniční fora, tak je tenhle problém clkem rozšířený, ale nevšiml jsem si žádného řešení...
IMHO to vypada na cache browseru a ze ty obrazky mas ve spatny slozce... Pokud je mas ve spravny tak nevim.
no s tou cache si nejsem jistý (dělá to ie6, ff 1.5 i opera 9.0b2)... jak už jsem psal přes mrkvosoftí IIS, co je ve winech to jede bez jakýchkoliv problémů, takže obrázky v dobré složce jsou. tenhle prblém dělá jenom apache...
máš instalovaný všechno zvlášť, nebo používáš nějakou "triádu"?
kámoš měl stejnej problém když právě nějakej takovej (co to bylo za verzi si nepamatuju) pack nainstaloval...
měl jsem nainstalovaný balík php-home 2.3.4. (apache 2.0.50 + MYSQL Stable 4.0.20d + php 5 + phpmyadmin 2.6.x). je pravda, že instalovat všechno zvlášť mě nenapadlo. momentálně běžím na iis5.1 + php 5.1.2 + mysql 5.0.20a + phpmyadmin 2.8.0.3 a nemám jakýkoliv problém. ale až budu mít čas, tak vyzkouším ten apache a dám vědět.
Nedavno jsem objevil docela fajn program WAMP. Je to taky Apache + PHP + Mysql. A instalace je uplne jednoducha.
ja rozhodne doporucuju vsechno instalovat rucne. neni to vubec tak tezky, jak to vypada, kdyz se tim jednou prokousete... Nevyhody instalatoru jsou docela jasne: nemate plnou kontrolu nad tim, co se vlastne deje, mnohe veci zmenit ani nemuzete (az dodatecne, kdyz se hrabete v konfiguracich, cimz jste si ale neulehcili praci, kdyz jste pouzili instalator), navic jednotlive soucasti vetsinou nejsou zrovna v nejnovejsich verzich
EDIT: napsal jsem svyho casu do skoly popis rucni instalace na wokna, tak kdyby nekdo chtel...
tak jsem vyzkoušel instalaci každé části zvlášť a problémy s tím nejsou žádné. takže chyba je opravdu asi někde v balíku phphome.
Tak mam uplne stejny problem, navic mi zasekava prenos i obycejne html tabulky (btw ma asi 100kB kodu). A dela to jak u WAMPu tak i kdyz nainstalim Apache+PHP+Mysql zvlast. :confused:
Na linuxu ty samy stranky behaj uplne v poradku, takze na chybu v kodu to taky nevidim. Asi to bude nejaky bug v Apachi nebo PHP.
Zkusim rozbehnout IIS :rolleyes:
Jinak Apache mam verzi 2.2, PHP 5.0.5, MySQL 5.0.22
Citace:
Původně odeslal sAd
tak jsem vyzkoušel instalaci každé části zvlášť a problémy s tím nejsou žádné. takže chyba je opravdu asi někde v balíku phphome.
me delala (na linuxu) stejne problemy jedna verze Apache, po upgradu na novejsi verzi problem zmizel...
Tak jsem to nakonec "vyresil" phptriadem, pricemz jsem si dal k tomu novy PHP5 a MySQL5.0.22. Takze je to opravdu Apachem. Proc jsem pouzil phptriad je to, ze jsem uz nikde nemoh najit jinou starsi verzi apache...
[Update] Tak i apach 1.3 od phptriadu trochu laguje :( ale v podstatne mensi mire nez 2.2...