no zničeho nic se mi to objevuje ve spravci uloh, jednou tam byli tidlencti i čtyři, něvěděl by někdo čím to? díky :| případně jak to vyspravit
:oops:
Printable View
no zničeho nic se mi to objevuje ve spravci uloh, jednou tam byli tidlencti i čtyři, něvěděl by někdo čím to? díky :| případně jak to vyspravit
:oops:
Vyzera to na nejaky virus/cerv alebo nieco podobne. Normalny Kernel sa medzi procesmi neukazuje!
tak jsem projel komp antivirem a smazal jsem akorat starej iloveyou a je to porad stejny huh
tedy další tipy ??? :D
jejda moc se omlouvam Rainbow :oops: :oops: :oops: ja jsem napsal kernel, protoze jsem asi na nej myslel z jinyho duvodu ale je to rundall :?
Rundll32 je program ktory vie spustat funkcie zo vselijakych DLL suborov. Normalne to tam nebyva - neviem co vsetko tam mas pospustane.
normalne mi bezi jen ftp, antivir, myšák, firewall, obcas wallpaper changer :-) tod vse.....
v reg to vypada nasledovne:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run název - Nview
hodnota - rundll32.exe nview.dll,nViewLoadHook
hned pod tim je ten samy klic jen je \Run- a je tam icq
dále:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
load power profile - Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run-
(zase s pomlckou ??? )
nvcpldaemon - RUNDLL32.EXE NvQTwk,NvCplDaemon initialize
a dále:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServices-
load power profile - Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
uf tak to je vse, je mi dost s podivem, ze se tam vyskytujou klice odlisene je tou pomlckou
??? ???
Run s pomlckou tusim robi nejaky program (ze by msconfig?) ked nieco oznacis aby sa nespustalo. Ten powprof.dll tam mam ale neostava mi to spustene. A tie hovadiny s "nv" na zaciatku - to je nVidia. Ja som tam nasiel od ATI ati2evxx.exe ale nemam ten subor vobec na disku tak to dam prec :wink:
tak uz je to ok, dikec
btw, jen tak ze srandy sem prochazel vsude mozne registry a reknu teda to je pekny labyrint :-o