NAT a port forwarding pod windows
Cau mam tady takovy problemek a nevim si s nim rady.
Potreboval bych pod windows XP rozbehat NAT, ketry by dokazal na druhe PC, kteremu sdili net presmerovat nejake ty porty. Doporucite nejaky program. Linux nejde z duvodu USB modemu a to druhe je normalni pracovni stanice a na jiny modem nejsou prachy. Dik :)
Schema site :
tady chci ten nat
ADSL ----- USB MODEM ---- PC1 -------------------PC2
Re: NAT a port forwarding pod windows
Citace:
Původně odeslal FAQ
Sdileni netu - wokna: Je mozny pouzit sdileni pripojeni zabudovany primo do systemu, ale nedoporucuju. Lepsi je pouzit externi program jako napr. win proxy, proxy+, winroute ... . Muj nazor je, ze asi nejvhodnejsi je winroute, protoze umi NAT (preklad adres), ale neni zadarmo. Nevyhoda reseni je nutnost nechavat tohle PC zapnute po dobu browseni na ostatnich PC.
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=9304 ;)
Citace:
Původně odeslal Peca-on-line
Umi to smerovat porty ? :)
EDIT: nasel jsem tohle ale stoji to 99 babek :(
WinRoute bez problému proty směrujě, bohužel je za peníze a ne za málo. Jinej použitelnej program pod wokna bohužel neznám :(.
Citace:
Původně odeslal soooc
Linux nejde z duvodu USB modemu a to druhe je normalni pracovni stanice a na jiny modem nejsou prachy. Dik :)
ADSL modem v Linuxu jsem uz nekolikrat rozbehal, je to sice prisernej kram, to co davaj u CT, ale jde to. Jinak licence na Windows i OEM verze, te vyjde draz nez ADSL s ethernetem, tak nevim co resis?
Citace:
Původně odeslal hwsoft
ADSL modem v Linuxu jsem uz nekolikrat rozbehal, je to sice prisernej kram, to co davaj u CT, ale jde to. Jinak licence na Windows i OEM verze, te vyjde draz nez ADSL s ethernetem, tak nevim co resis?
neni to pro me :)))
ten clovek ma proste doma 2 PC - na obou pracuje a chce mit na obou net a nechce uz investovat ani korunu tak se ptam ;)
Samo ze nejlepsi reseni Alcatel 510i nebo nejaky ten Zyxel :)