Prave som pretaktoval 1700+ TB na 2400+ :-) :-) :-)
15 * 133 ... Este skusim zvysit FSB na 143 tj 15 * 143 = 2145Mhz = 2600+ ...
Ps: Thx to Stanour za navoda na 15 nasobic...
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Printable View
Prave som pretaktoval 1700+ TB na 2400+ :-) :-) :-)
15 * 133 ... Este skusim zvysit FSB na 143 tj 15 * 143 = 2145Mhz = 2600+ ...
Ps: Thx to Stanour za navoda na 15 nasobic...
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Tobě se podařilo přepnout ten násobič změnou napětí na BP_FID4 ?
Ja som dal nasobic 15 tak, ze so odpojil 2 L3 mostiky vpravo pomocou skratu... :idea:
aha
Tak na 2600+ nie je stabilny....
RAM :evil:
pokud myslis ze je to ramkama, tak jeste zvedni multiplikator mas to...Citace:
Původně odeslal Manik
Nemam ho ako zvednout... Mam ho napevno 15X (odpalene 2 L3 mostiky...)
Přidej šťávu do procesoru,...
to ja taky... ale MB uz si s tim hravje poradi a muzu tam dat jakej koliv (13x - 20x)Citace:
Původně odeslal Manik
pokud ti to nezvladne MB budes muset znova prepalovat/spojovat a nastavit vetsi natvrdo...
a to sa mi nexce...Citace:
Původně odeslal Khandar
V tejto cenovej kategorii nemozem proti tomu nic namietat.
No B0 je celkom odolny sikula, ale to uz asi vsetci vieme :-) Inak skus tych 2600+, som zvedavy.
Já jsem se taky na 2600+ nedostal maximálně 2400+. Jinak desku mám Soltek 75FRV a s biosem 1.3 mužu měnit multiplikator jak se mě zachce.
Já jsem nic nepřepaloval, mám A0, AIUGA, ale jen tak jsem zkoušel násobič, tak default má 11x, násobič jsem hodil na 13x, naběhnul 2100+ ;D
Takže ještě koupím lepší zdroj a můžu laborovat 8-)
Ako si rozchodil násobič 13 na VAX ja ho vôbec nemám v manuále.Citace:
Původně odeslal Millisx
Ok, dnes skusim este 2600+ ... To z neho musim vyzdimat...
Lenze teraz taktovat nejdem, idem k zubarke .... :evil: :? :-o
jasne ,ze je boh -ked prisiel p4 1800 , davali ho na max. 2400-2500mhz, ale teraz im odchdzaju do vecnych lovist...nase t-bred-y idu v pohode i na 2800 - takze amd zvladlo prechod na 0,13nm super, ked trochu oneskorene.
Já přepínám násobič na DIPech na desce, je tam od nevím kolik až do 18., a měl jsem i rev. 1.1 a tam bylo to samé, tak nevím, v čem máš problém. Spíš mě překvapilo že mi to jede na standardní sadě i na přemapované. :D ;DCitace:
Původně odeslal NOD
Gigabyte 7VAX podporuje násobitel do 24x, všechny revize. Musíš si zjistit, který násobitel ze základní sady je přemapovaný na nový násobitel...
Prostě defacto většina desek podporuje vyšší násobitele, než 12,5x, je to otázka CPU - ne desky. Třeba i Asus A7V133 podporuje násobitele vyšší, než 12,5x.
Ale je pravda, že na některých deskách s VIA KT133A je zázrak rozjet násobitel 13x a vyšší.
Ale u desek s VIA KT333/KT400 chipsetem je to bez problémů
nemáš neaký popis k tomu premapovávaniu lebo ja som skušal aj 6x ,6,5xCitace:
Původně odeslal Millisx
na 133 aj 166 a bolo to len 6x133 bla,bla a nič sa mi nepremapovalo :evil:
Mne doska (AMD 761/VIA 686v) podporuje nasobitel do 13X a potom je tam above 13X - a to som dal....
Stabilne mi teraz slape procik na 2500+ :-)
ja se nemuzu ani pri 1.85V dostat na vic jak 2,1ghz (fsb 140) vyssi neni stabilni a predtim sem mel v pohode 146 (ram- 3.6V)
A to jako budes chladit normalnim chladicem??? nebo mas vodu ci co ???Citace:
Původně odeslal Manik
pak napis kolik to ma stupnu :wink:
Myslim, že to bez problémů uchladí,..
Tyhle procy topí mnohem míň... Tak na úrovni durona..
Chladim to dost haluzackym chladicom...Citace:
Původně odeslal Hanta
Roztiahnuta zakladna z Tt V6cu+ a na tom 80mm ventilator na 7V.. a je to kraaasne tichucke :-) a teplotu mam akurat 45C a pri zatazi ako napr. Counter-strike ide teplota na 54C a 3DMark 2001 ide teplota na 56-58C ... pohodaaaa