Je duvod k reklamaci kdyz mys laguje?
Koupil jsem si bezdratovou mys k notebooku od firmy Microsoft. Kdyz tu mys pripojim k tomu notebooku tak sice funguje jak ma, ale nespusti se nikdy setric protoze se kurzor neznatelne porad hybe.
Navic originalni padsurfery nejsou vsechny v jedne vysce takze na rovne podlozce se mys vykla. Zadny jiny sem tam nepridaval.
Nekdy se stane ze se kurzor i vidfitelne pohybuje.
Setric obrazovky mam nastaveny na 10min. a jeste nikdy se mi nestalo aby se s touto mysi spustil. S jinymi mysmi funguje normalne.
Podle me to je regulerni duvod k reklamaci, jaky na to mate nazor?
Re: Je duvod k reklamaci kdyz mys laguje?
Imho to důvod je. Asi je blbý se ptát jestli nemáš trochu šikmej podklad a ta myška klouže tak dobře, takže jí stačí i maličkej spád co?
Tak obrať tu myš vzůru nohama a uvidíš, jestli se ti spustí spořič.
Chybi mi tu zminka o tom na jake podlozce/povrchu to ta mys dela. pokud to dela vzdy, je to jednoznacne duvod k reklamaci. Vyzkousej ji na jednobarevne matne homogenni podlozce, pokud se to nespravi urcite reklamuj.
Citace:
Původně odeslal Perfect_
Imho to důvod je. Asi je blbý se ptát jestli nemáš trochu šikmej podklad a ta myška klouže tak dobře, takže jí stačí i maličkej spád co?
to neni ten duvod:)
Citace:
Původně odeslal frelichl
Tak obrať tu myš vzůru nohama a uvidíš, jestli se ti spustí spořič.
Tak sem to zkousel a nespusti...kurzor se hybne treba o jeden pixel...sem a tam.
Citace:
Původně odeslal Johny_g
Chybi mi tu zminka o tom na jake podlozce/povrchu to ta mys dela. pokud to dela vzdy, je to jednoznacne duvod k reklamaci. Vyzkousej ji na jednobarevne matne homogenni podlozce, pokud se to nespravi urcite reklamuj.
Dela to na vsech povrchach. Ja pro mys podlozku nepouzivam. takze na vsech stolech ruzne barevnejch a ruzne strukturovanejch.
Akorat si myslim, ze kdyz ji tam pujdu reklamovat, tak na me budou koukat jako kdyz sem spadnul z visne, kdyz ta mys normalne funguje.
nemas tam nejaky bordel zospodu ako je ta cocka ? to vacsinou sposobovalo taketo spravanie .. staci vlakienko, kusok prachu
IMHO to duvod jednoznacne je... pokud je to tak jak popisuješ, dochází k nadměrnému vyčerpávání energetických a systémových prostředků.
Ale nebude sranda to vyreklamovat, pokud jsi to koupil u Alzáče a podobných "podnikatelů" :-)
me delala mys to same, pomohlo vypnuti fce "zvysit presnost ukazatele" ve vlastnostech mysi
Nechcem zbytocne zakladat novy thread...
Mam CREATIVE Freepoint 5500. Vsetko je v pohode, akurat ked sa vypina (cca 10 minut alebo kolko), proste auto OFF tak sa vypne tak, akoby koleckom potocila trochu hore. Neviem ci rozumiete. Napr. mal som pusteny winamp so skladbou do kola - repeat a isiel som spat. Mal som to na slabo cca 1% volume, a odrazu sa zobudim na hudbu - mys ako sa vypla tak koleckom pridala vo Winampe zvuk... Je to na reklamaciu? A dalej sa mi zacina suchat farba - to ma akoze absolutne netanguje, ale je aj to dovod k reklamacii? Hlavne to vypinanie ma stve :/ Dik.
To vypinani bude mozna blbym ovladacem. Reklamovatelny to, protoze i ovladac je nejspis soucasti ty krysy. Pokud se ti odira barva, tam bys musel prokazat, ze to neni bezny opotrebeni. Taky zalezi na tom, jak moc mas agresivni pot.
Citace:
Původně odeslal Jezevec
To vypinani bude mozna blbym ovladacem. Reklamovatelny to, protoze i ovladac je nejspis soucasti ty krysy. Pokud se ti odira barva, tam bys musel prokazat, ze to neni bezny opotrebeni. Taky zalezi na tom, jak moc mas agresivni pot.
No nepoti sa mi v podstate vobec, to osuchanie je minimalne, mne neprekaza vobec, len, ze ci by sa dala zakladat na tom reklamacia :P To s tym vypinanim ma dost stve, ale zas mesiac byt bez normalnej mysky :/ No sak ked to nahodou dam reklamovat, tak napisem ako som dopadol. Kazdopadne dik!