plně neprofesionální.
Nástroje: Panasonic Lumix DMC FZ10, cirkulární polarizační filtr, občas blesk mecablitz 36 C-2
dík za příspěvky... :)
http://www.totem.cz/ma/grf/136930_3.jpg
<klik>
Printable View
plně neprofesionální.
Nástroje: Panasonic Lumix DMC FZ10, cirkulární polarizační filtr, občas blesk mecablitz 36 C-2
dík za příspěvky... :)
http://www.totem.cz/ma/grf/136930_3.jpg
<klik>
Mne se to libi az na tu prasklinu v listu, i kdyz to taky neni spatne, je to aspon takove prirozene. A asi bych jeste zvysil kontrast mirne.
Slušná abstrakce - té praskliny je škoda, protože přitahuje pozornost a abstraktní dojem ruší...
mě tam spíš vadí, že tam není nějaká geometrie z těch tlustých žilek. možná by bylo fajn zkusit list něčím víc prosvítit...
Uhodils hřebíček na hlavičku. Zajímavější a méně plochý list, malá hloubka ostrosti a silně zadní světlo udělají luxusní fotku. Obvykle také dobře funguje, pokud je ten list vlhký.Citace:
Původně odeslal russianblue
Honny, zkus si s tím příležitostně pohrát ve smyslu toho, co jsem napsal. Budeš možná překvapený, co se dá s takovým listem povést ;)
he, moc dík za příspěvky a inspiraci, až tu začne svítit slunko, tak to zkusim... :)
teď je ten list vlhkej, ale až moc :D
dík
k tomu listu sem se ňák nedostal... :???:
ale mám tu tohle:
vchod do kopce
http://www.totem.cz/ma/grf/139148_3.jpg
dík za názory.
Mně by se tahle fotka moc líbila (líbí se mi téma) trochu agresivněji ořízlá... Třeba takhle (omlouvám se, že Ti takhle upravuji fotku, snad to nebude vadit :) )
Dík, to samozřejmě nevadí, sem jenom rád že se do toho někdo pouští :)Citace:
Původně odeslal Kaltas
No, objekt je to vcelku zajimavej, ale myslim, ze na svuj charakter - ponurej, depresivni, nicici prostredi prirody, moc nezne ztvarnenej. asi bych to prevedl do bw a dal tomu ostry rysy. mozna do bw zpusobem vytahnout zelenej kanal, aby tam byla videt trava...
..treba nejak takhle - rychlej pokus. co myslite?
tady ta budka mě přijde nějak povědomá, v létě chodím z kohoutovic do bosonoh (jsou tam opuštěný zahrádky, tak tam chodím na třešně) a po cestě je právě taková budka....Citace:
Původně odeslal Honny
Marty: thx; je fakt že je to moc barevný... s postprocessingem ja se teprv seznamuju, takže třeba někdy příště...
no já su z Bosonoh, takže... asi ses trefil :cool:Citace:
Původně odeslal russianblue
http://honny.xhosting.cz/wp-includes...s/ledz_sm6.jpg
kuju za případný názory
me v tom nejak chybi jakejkoliv vyraz cehokoliv ... proste mi to prijde jako vycvaknuty ledky na notebooku ...Citace:
Původně odeslal Honny
(ale je mozny ze to v tom nevidim proste proto, ze jsem lama, jako ze jsem ... )
jj. je to tokovy nevýrazný. Možná to chtělo míň světla, aby ty ledky víc vylezly. Možná by bylo vhodný tam mít i dolní hranu toho notebooku. Nevím, jen hádam. Jsem přeci jen LAMA.
mno, ony to sou jenom ledky na notebooku, žejo :) ale tak ňák se mi líbily a zaujalo mě to
profík je tu jenom jeden, ale lamy nejste... :P
Hehe, ja ti ukazu, ty smejde >:} :cool:Citace:
Původně odeslal Honny
Jinak proffesionalni nazor k tomu tedy "Je to zajimave zpracovani nezajimaveho motivu, coz ve vysledku dava celkem i nezajimavou fotku, ale ve sve kategorii foceni ledek notebooku, to bude uricite snimek na urovni!" Tak asi tak ;)
vpodstate se ztotuznuji s nazorem "profika":D
dovolím si po dlouhé době něco dát... :)
kritizujte citlivě, děkuji
Možná se mnou místní hvězdy nebudou souhlasit, ale takhle nějak si já představuju to pravé zachycení atmosféry a tedy fotografii s duší... Pro mě je tam všechno, dýchá to na mě sdělením, a to i přesto, že TK dost pokulhává - v tomto případě mi to ale vůbec nevadí... :cool:
eh...:) děkuji za velmi potěšující reakci... :)
jj. Ty budeš určitě rád, za komentář. Líbí. Má to pro mě atmosféru. Je to fotka, která mě zastavila a vnímal jsem ji jako celek. Mám z ní tak trochu nostalgický a klidný dojmem.
děkuju :)
tady je další z toho rána
No jak jsem ti uz psal, posledni 2 jsou pro tebe velkej skok uz to jsou fakt prima fotky a ne vycvaky. A ta posledni ta se mi vubec hodne libi, hlavne ja muzu tyhle barvy a jeste v takovem prechodu -> dobra atmosfera.
Moc pěkné... je vidět, že když se člověk donutí vstát brzo, se světlem se pracuje líp :) já to plánuju celý léto... ;D
Moc pěkné fotky. Víc se mi líbí ta první. je taková motivově kontrastní.