Nebo ještě lépe zvládne nějaká anténa propálit tři cihlové zdi ? 2x60cm a 1x30cm. Slyšel jsem že se dá chytat signál i odrazem od zdi ale nevím jestli se mi povede odraz z 3p do 1p přes sousední dům.
Printable View
Nebo ještě lépe zvládne nějaká anténa propálit tři cihlové zdi ? 2x60cm a 1x30cm. Slyšel jsem že se dá chytat signál i odrazem od zdi ale nevím jestli se mi povede odraz z 3p do 1p přes sousední dům.
Projde to, ale je otazkou jaky budes muset dat vykon,pak to "propali" bude mozna trefny....
Kazdopadne si myslim ze mnohem lepsim resenim pro sit pres 1 patro by byl kabel. Nebo vystrcit ty anteny z okna kdyz uz musis pridat do nasi atmosfery nejaky to ruseni. Ja rozhodne bych to dal pres kabel, levny a spolehlivy.
k tomu propaleni bych pouzil nejake kladivo BOSH ne nějaky planemomet!!
Problém je ale v tom že to není v jednom baráku ale naproti sobě přes dvůr vzdušná vzdálenost cca 60m ale nevím jak natáhnout vzduchem z 3p do 1p ten kabel, navíc je to venku takže obyč UTP kabel asi nevydrží slunko, zimu, déšť moc dlouho a přímou viditelnost nemám, já mám okna do dvora kamoš do ulice proto se ptám na ten odraz od zdi, prý to není problém.Citace:
Původně odeslal otas
Me fungoval odraz na 600m v zarusenym prostredi naprosto v pohode (vsesmer x sito24dB), ale hrozne zalezi, z ceho je zed a jestli ma barak idealni uhel na odraz (kdyz to posle nekam do pryc, tak to je knicemu a nejspis to nepude, i kdyz kdo vi .... nekdy to je zahada) :-)
Docela bez problému, máme tu na sídlišti nataženej UTP kabel z jednoho paneláku 11p do dalšího paneláku 1p. Dostaneš to tam celkem v pohodě, je se nad tím zamyslet. A těch 100Mbit je pak k nezaplacení...Citace:
Původně odeslal dovatron
Ice2002: tohle kdyby udělal každej, tak to tu za chvíli bude vypadat jak v Maroku... by mě zajímalo, co by na to řekly úřady... a co na to říkají blesky za bouřky?Citace:
Původně odeslal ice2002
No mezi tema dratama se to uz ztrati. Popravde nejdriv tam visel koax, ted UTP, je to tam uz nejaky ten rok a nikoho to neprudi.Citace:
Původně odeslal Jindra Hojer
A co na to rikaji bourky? Ze zacatku jsme meli trosku problem v lete, 2x odesli na vsech kompech sitovky (nic vic, odnese to jen sitovka), ted je tam prepetova ochrana, takze v poho..