2 Příloh-a(y)
VGA Cooler Roundup - April 2006
Na Madshrimps se podivali na zoubek skoro vsem dostupnym chladicum na grafiky. Myslim, ze tohle se rozhodne bude hodit ;)
Pokud by se nekomu nechtel cist cely clanek, tak nahodim vysledne grafy.
7800GT 400/1000MHz
Příloha 1279
7800GT 460/1000MHz
Příloha 1280
Re: VGA Cooler Roundup - April 2006
Akosi sa mi vysledky nepozdavaju...hlavne co sa tyka Zalman VF900, X1 Accelero vsak vyslo dobre a podobne ako v inych testoch, ci uz na internete, alebo v papierovych testoch.
Citace:
Původně odeslal GABO
Akosi sa mi vysledky nepozdavaju...hlavne co sa tyka Zalman VF900, X1 Accelero vsak vyslo dobre a podobne ako v inych testoch, ci uz na internete, alebo v papierovych testoch.
to Gabo: prešiel som ten test a podľa mňa je tam jeden základný rozdiel v podmienkach testu - všetky chladiče boli testované v uzavretej skrini - toto určite ovplyvnilo výsledky, lebo skoro všetky ostatné testy CPU/VGA chladičov na webe sú prevádzané na voľnej ploche a často aj mobo položené na ploche
to je imho prave dobre ze to testovali v kejse uzavretom .. accelero x1 vyzera ze je dost dobre .. ale myslim ze spravny homemade bastl je stale best :)
ako moze mat X1 rovnaku hlucnost a na 100% otacok aj na 25%? Ved ked sa tocci rychlejsie, tak musi vzrast aj aerodynamicky huk, nie? Ale ka je to pravda, tak to sa neoplati ani znizovat otacky