Náhradní stylus k tabletu - kde sehnat?
Neporadíte někdo ohledně pera k tabletu? Jde o to, že mám doma tablet Genius PenSketch 9x12 s rozbitým polohovacím perem, možnost opravy prakticky nulová. Psal jsem do CC a jednoho dalšího obchodu, jestli by mohli stylus sehnat. Odpověď byla - ne. Nemá někdo podobnou zkušenost a neporadí? Nedá se sehnat nějaký univerzální, nebo jsou pera každých dvou výrobců (či přímo výrobků) nekompatibilní?
Bylo by docela smutné, kdyby k výrobku za 4,5k nebylo možné sehnat životně důležitou součást za pár set...
Re: Náhradní stylus k tabletu - kde sehnat?
Obavam sa, ze nic nezozenies. Genius je totiz maximalny konzum-shit - ked sa nieco pokazi, tak nemaju zaujem na nejakych nahradnych dieloch - radsej ti to predaju cele nove...
cau moc ti neporadim, pouzivam wacom graphiere3 a k nemu se pero da sehnat samostatne, ale nestoji par set nybrz cca 1300kc (komplet cca 6K)
to je je pro info
2Rainbow:
Njn to máš pravdu, horší je že nejde o žádnou myš za pár set ale o komplet za 4,5k. Ještě bych měl dodat, že ten tablet není přímo můj a že jsem ho nevybíral, s výrobky Genius (joystick, myši) totiž úplně nejlepší zkušenosti nemám.
2Hrochslon:
Dík za odpověď. Asi od někoho půjčím stylus a zkusím kompatibilitu, i když v ni moc nedoufám. Anebo se pokusím pokažený stylus opravit (nebo někomu dát na opravu), problém je v tom že je opravdu hodně zřízený a nevím jestli se to povede..