ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI? - vyřešno
Mám takový problém.
Mám LCD FSC P19-2. Dříve na ATI 9600Pro fungovala komunikace bez problémů (přes aplikaci Display View šlo nastavit vše, kontrast, jas ....)
Teď mám ATI X1600Pro a tohle nefunguje.
Zkoušel jsem přeinstalovat drivery (6.3, 6.4) i DisplayView a nic.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Re: ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI?
Citace:
Původně odeslal malli
Mám takový problém.
Mám LCD FSC P19-2. Dříve na ATI 9600Pro fungovala komunikace bez problémů (přes aplikaci Display View šlo nastavit vše, kontrast, jas ....)
Teď mám ATI X1600Pro a tohle nefunguje.
Zkoušel jsem přeinstalovat drivery (6.3, 6.4) i DisplayView a nic.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Neměl si na té 9600 monitor připojený na VGA a teď máš připojené DVI?
EDIT - http://oem.portrait.com/dtune/fsc/cs...atibility.html
Re: ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI - vyřešeno
Právě, že neměl. I předtím to jelo přes DVI.
EDIT:
Takže vyřešeno. Jde jen o to, že ten software zatím nepodporuje karty X1600 (nebo některé novější) Prý se na tom pracuje, ale zatím smůla.
Re: ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI - vyřešeno
Citace:
Původně odeslal malli
Právě, že neměl. I předtím to jelo přes DVI.
EDIT:
Takže vyřešeno. Jde jen o to, že ten software zatím nepodporuje karty X1600 (nebo některé novější) Prý se na tom pracuje, ale zatím smůla.
Stáhni si aktualizaci - verze 3.10 a vše je funkční ;)
Re: ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI? - vyřešno?
Jo, ale prý pouze na ovladačích 6.2. Já mám verzi 6.3 a nefunguje to. Znovu jsem se ptal jejich technické podpory a bylo mi sděleno toto. Zatím jsem verzi 6.2 nezkoušel, ale snad to pojede.
EDIT: Takže potvrzeno, s ovladači 6.2 to na X1600Pro (AGP) funguje bez problémů, vyšší verze mají zatím s verzí DisplayView 3.10 problém.
Re: ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI? - vyřešno?
Citace:
Původně odeslal malli
Jo, ale prý pouze na ovladačích 6.2. Já mám verzi 6.3 a nefunguje to. Znovu jsem se ptal jejich technické podpory a bylo mi sděleno toto. Zatím jsem verzi 6.2 nezkoušel, ale snad to pojede.
EDIT: Takže potvrzeno, s ovladači 6.2 to na X1600Pro (AGP) funguje bez problémů, vyšší verze mají zatím s verzí DisplayView 3.10 problém.
Tak to vážně nevím, ale teď jsem zkusil třeba 6,5 a naprosto v pohodě ;) .
Re: ATI X1600Pro a nefunkční DDC/CI? - vyřešno
Jo, s verzí 6.5 mi to už taky jede. Ale verze 6.3 a 6.4 to prostě nebralo.
BTW: Už je venku verze 3.20