Pripojenie na internet v prahe ul.Jungmanova
Ahoj.
Nastahoval som sa do podnajmu v Prahe ulica Jungmanova, a potreboval by som poradit nieake pripojenie na internet bud cez kabel alebo pomocou Wifi, ale neviem na koho sa obratit a ani kde hladat (hlavne preto ze to tu nepoznam) , na byte sme 5-ti a mame 3 notebooky tak by som potreboval poradit. Niejakeho poskytovatela, a ako by sa to dalo rozviest po byte.
(Uvazoval som ze kupim router alebo habko a signal si natiahneme kablom po byte pre pripad ze by sa pripajal v buducnosti aj jeden klasicky PC).
Dakujem za rady
Re: Pripojenie na internet v prahe ul.Jungmanova
chello.cz, dsl.cz (tam se podivej, jestli tam neni gdsl nebo adsl na platforme telenoru, resp. gts), czfree.net plus verim, ze zrovna v jungmance toho bude mnohem vic...
ještě bych přidal www.upc.cz, jak jsem koukal, tak zrovna v Jungmannově mají pokrytí docela solidní... A mrkni taky na ČRa (aka Bluetone - bluetone.cz), ti mají taky solidní ADSL..
Jinak jak to rozvést po bytě, to stačí zasurfovat tady na foru v sekci Sítě, určitě tam toho bude docela dost :D
No kedze som zistoval tak UPC nema v mojom bloku rozvod konkretne som Jung. 12 a ties po telefone si to dat nemozem nedovoli mi to spravca budovy :(, takze hladam dalej.
Hm, tak pak už jen shity typu CDMA... Ještě mrkni na CZFree.net, jenže když máš takovýho "skvělýho" správce, co ti nepovolí ani ADSL, tak pochybuju, že tě nechá strčit na střechu anténu :-/