Hele! Nastal problem!Rad bych přetaktoval Durona,ale kdyz to udělám přes BIOS, tak nenastartuje nic a je jen tak pronic zaplej :?: ! H E L P
Printable View
Hele! Nastal problem!Rad bych přetaktoval Durona,ale kdyz to udělám přes BIOS, tak nenastartuje nic a je jen tak pronic zaplej :?: ! H E L P
No,ze bych toho svyho taky na stary kolena vodemk?Newite negdo??
K odemknuti staci propojit mustky L1. Mel jsem to tuzkou rok a celou dobu to fungovalo bez problemu.Citace:
Původně odeslal SPYKER
jo jasne staci jenom spojit L1 a budes moct taktovat az se z toho bude kourit ;D
az tak moc ?? ;DCitace:
Původně odeslal Krupa
Mozna jeste jedna rada...pokud to predrapes jen tuzkou, tak je mozna vhodne zakapnout mustky nevodivym lakem - nemusis pak resit nenadale problemy s uzamcenym multiplikatorem (grrr, nez jsem na to dosel, tak jsem malem rodil jezky)
No,tak teda L,vsechno spojit.Tak to teda mozna zkusim :DCitace:
Původně odeslal Petrt
Jasne ze sa da taktit,staci to odomknut a ide to,
ja idem nato(konecne som zohnal vodivy lak) cez
vikend,tak ak budem mat z coho pisat ;o)
tak napisem ako som dopadol.
Teraz idem stabilne 10*112(DDR) cize 1120MHz
ked to dam viac PC ide, ale... restartuje sa WinXP
a 3D Mark nechce zbehnut,vyhodi ma to do win.
Uvidime, mam v umysle ist na zaciatok na 7,5*133
uvidime,co na to povie.
Ked nic, tak kupujem XP 1800+ ;o)
poradne to precmrkas pentelkou a pak pres to das pruzek lepici pasky 8-)
Citace:
Původně odeslal Rob
Nemyslim si ze je dobre tam nechavat lepiacu pasku,postupne sa "roztecie" alebo akoby som to povedal,snad ma chapete.
taky jsem si nedavno hral a dostal jsem se do win i se 7,5*183 ale hry uz procik nezvladnul ( ??? k udivu je ze kdyz byl zamcenej dal max 1320 (12*110) (nastabilne, nenajel ani win) a tedka 1373 (nestabilne jen ve hrach)
odemikal jsem to tuzkou bez pasky a hned na poprve :D