Mam na tej mojej grafarne pasiv,dost to hreje tak sa pytam aky ventilator tam mam dat,zmesti sa tam max. volaky 80mm,moze byt aj menej.... dik
Printable View
Mam na tej mojej grafarne pasiv,dost to hreje tak sa pytam aky ventilator tam mam dat,zmesti sa tam max. volaky 80mm,moze byt aj menej.... dik
co treba Coolink Swap ? je to pomerne rozumne reseni prave jako nahrada za dosluhujici chladice na grafikach...
a co vetsi pasiv?
Dost to hřeje a je to v pohodě nebo to dost hřeje a je to nestabilní?
Ja to tiez odporucam, tiche, vykonom postacujuce a velmi pekne prislusenstvo. O cene ani nehovorim :)Citace:
Původně odeslal MaWa
no neviem. ja by som sa priklonik k tomu pasivu.
neviem ako MX440, ale GF2GTS ( skoro totozne jadro) mi pasiv z PII spolahlivo uchladi (na dotyt teply ,ale nie horuci). nieje ani priskrutkovany, len nitou asi 10_krat obmotany okolo GK (2-3roky. bez problemov).
dat 300 korunový chladic na "300" korunovu grafiku ... ???
No ten pasiv treba aj vediet zbastlit pricom sa autor otazky akosi nevyjadril ci by to zbastlit vedel takze sa mu tu ponukaju riesenie Easy Swap (stare odstranit a nahodit nove). Uz zalezi od neho samotneho ci sa rozhodne bastlit alebo kupi a nahodi.
se omlouvam,ale nechtic jsem sem postnul zpravu co mela byt jinam a ted se mi ji nedari smazat. Budu moc vdecen za radu jak na to ->SZ