Propojeni notebook - Genius HT 5.1 (SPDIF redukce na jack?)
Mám notebook Prestigio Nobile 1520 a rád bych ho propojil s Genius HT 5.1 tak, abych mohl koukat na filmy i s prostorovými efekty.
Notebook má podle specifikace jeden jack, který je normální line-out a zároveň SPDIF out, ale nikde jsem nenašel žádnou redukci, abych to mohl propojit s optikou na reprácích....
Nemáte někdo tip, jak to udělat?
Díky
vojtec
Re: Propojeni notebook - Genius HT 5.1 (SPDIF redukce na jack?)
genius ht 5.1 jaksi ziadnu optiku nemaju ;) to bude asi ten problem.
Citace:
Původně odeslal MadCap
genius ht 5.1 jaksi ziadnu optiku nemaju ;) to bude asi ten problem.
Safrys, trochu jsem to poplet - potrebuju to propojit s AC3 vstupem na Geniusech, pokud to vubec jde...
ten "AC3" vstup je normalny analog a to z toho notasu nedostanes von pretoze ma len dva jacky out ... mozes si este ked tak kupit nieco do pcmcia, do usb alebo digitalny prevodnik ;)
Citace:
Původně odeslal MadCap
ten "AC3" vstup je normalny analog a to z toho notasu nedostanes von pretoze ma len dva jacky out ... mozes si este ked tak kupit nieco do pcmcia, do usb alebo digitalny prevodnik ;)
Hmm :( tak to asi nejakej prevodnik SPDIF -> AC3 bude nejspis pekne mastnej, tak to mam asi smulu...
to se duvodne obavam ze nikoli, jelikoz vyse popsane je pouze dvoukanalovy DAC, 6 analogovych kanalu to nevyrobi. Sranda ktere je zapotrebi je AC3/DD digitalni dekoder (ani netusim jestli se delaj nejaky monoliticky integrace s toudle funkci a dost o tom pochybuju, o tudle funkci se stara primo cipset stolnich DVD prehravacu) a teprv za nej je mozny povesit DACy (3 dvoukanalovy nebo jeden sestikanalovej jako DSD1608 od texasu nebo neco podobnyho)
obavam se ze nakup 6 kanalove zvukovky do PCMCIA nebo USB bude jediny reseni tohoto problemu.
USB:
Zalman ZM-RSSC --->>> 1 359,- Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26393
Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit external OEM --->>> 1 512,- Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29318
Tohel je to nejlevnejsi, co sezenes.
Zdroje:
www.czc.cz
www.disk.cz
www.audiotek.cz
Citace:
Původně odeslal Hooligan
to se duvodne obavam ze nikoli, jelikoz vyse popsane je pouze dvoukanalovy DAC, 6 analogovych kanalu to nevyrobi.
Ja jsem ani nemyslel ze to co jsem postnul je presne to co hleda, jen ze dotycny si myslel ze to vyresi nejaka "redukce" ...
Omlouvam se tedy za nepresne informace.