-
PLEASE help BIOS!!!
Zdarte hosi,mam problem s moji jetway 9600xt,nejde me vubec pretaktovat a chci prehrat bios,skousel jsem to udelat pres atiflash.1.jsem udelal bootdisketu pres DRDFLASH a nahral jsem na disketu atiflash.Restaartoval jsem komp,pockal jsem az se nabutuje disketa a prikazem atiflash -s 0 oldbios.bin a napsalo me to hlasku Adapter 0 not found a potom jsem skousel atiflash -i a napsalo me to ati video adapter not find.Pomuzete me nekdo co stim,skousel jsem to i v jinem pc a to stejny.:(
-
Re: PLEASE help BIOS!!!
Adapter 0 not found.......v BIOSu si prepni prioritu AGP/PCI graficke karty a uz by ti to melo fungovat. (ted se ti to podle me snazilo najit nejakou PCI grafiku).
-
Nejde to,nechapu to,na grafice je jumper jen na prepinani pal-secam,skousel jsem to i na jinym kompu furt to stejny Ati video adapter not found:evil:
-
me to psalo to stejny a vyresil sem to tusim tim prepnutim v BIOSu...je tam nastaveni FIRST Display use--nebo neco podobnyho a da se tam menit AGP a PCI...tak si to tam zkus prohodit a pak to vyzkousej.
nebo atiflash -s 0 oldbios.bin tak misto nuly tam dej jednicku.........ale delas to na vlastni nebezpeci-ale myslim si ze by to prave melo byt prirazeni AGP-PCI grafiky. Odpoved najdes tady na foru-o Flashovani je toho tady napsany fakt hodne a toto se tady uz resilo.
-
Je to divny,ale musi to byt neco v biosu,ale co ty cisla jsem skousel a kdyz dam -i jako informace tak me to napise Ati video adapter not found,a nebo kdyz tam dam to -s 0 olbin tak to napise adapter 0 not find.Skusim neco prehazet v biosu
-
Seru na proste to nejde,v biosu jsem skousel vsechno a furt nic,Ati adapter not found to stejny :mad:
-
Tak zkus flashovat pres FLASHROM (atiflash je na jeho bazi).
Prikazy: flashrom -s 0 mujbios a flashrom -p 0 novybios
-
Skus nabuduce pouzit normalny nadpis.
LOCK