jaké internetové připojení?
v zapadákově kde bydlím přichází v úvahu:
od telecomu express extreme -2048/256 agregace 1:50 zadny fup 1100 bez dph
wifi 768/128 bez fup a agregace , 830 bez dph
a nakonec CDMA od eurotelu- štve mě ze strasne kolisa rychlost, cca 240 kb/s prumer, fup na P2P sítě cena myslim kolem 1000 s dph
hodlám hodně stahovat hlavně z rapidsharu a pod,FTP, a z P2P sítí
jo a plus je plovouci ip-verejnou a pri každym připojení byla jiná-jako to ma eurotel-kuli rapidu
tak co byste mi doporučili?
Re: jaké internetové připojení?
telecom extreme, ale IP budes met porad stejnou.
Tak pokud ti nepříjde 1300,- za měsíc dost, respektive na to máš, tak bych šel do toho Telecomu...
Citace:
Původně odeslal silenec
telecom extreme, ale IP budes met porad stejnou.
jj ber Extreme
2silenec: to je jedine dobre, nechapu proc pises ze furt bude mit stejnout IP, me pripada jako by to byla spatna vec
me de hlavne vo to abych telecomu neplatil 1300 kdyz by mi to jezdilo 2048/50= 41 kb/s
zatim to prej lita slusne ale co za mesic , za pulrok...
Citace:
Původně odeslal roverider
me de hlavne vo to abych telecomu neplatil 1300 kdyz by mi to jezdilo 2048/50= 41 kb/s
zatim to prej lita slusne ale co za mesic , za pulrok...
to že bydlíš v zapádakově je podle mě výhodou, než bydlet někde vedle centra Ostravy jako já, kde se ta agregace může projevit rychleji. Mě to zatím lítá 240KB/s max, nemůžu si opravdu stěžovat, jenom mám 1-3 procentní ztrátů na packetech.
Ja jsem spokojeny, lita mi to pres 200KB/s, vypadky zadny a agregace se me asi jen tak brzo nedotkne :)
Ale ta pevna IP mi docela vadi :(
Citace:
Původně odeslal Masster
Ja jsem spokojeny, lita mi to pres 200KB/s, vypadky zadny a agregace se me asi jen tak brzo nedotkne :)
Ale ta pevna IP mi docela vadi :(
nechápu proč ti vadí pevná IP hmm ??
btw můj 3Mbit stahuje 260-300kB/s ( sprint )
jo a plus je plovouci ip-verejnou a pri každym připojení byla jiná-jako to ma eurotel-kuli rapidu
ja bych bral wi-fi bez FUP ;) pokud hodlas hodne tahat a nehodlas se nechat omezovat je wi-fi jedinecna volba ,ale zalezi jaky budes mit signal a jaka ta vase sit vlastne je ...
Citace:
Původně odeslal melandr
ja bych bral wi-fi bez FUP ;) pokud hodlas hodne tahat a nehodlas se nechat omezovat je wi-fi jedinecna volba ,ale zalezi jaky budes mit signal a jaka ta vase sit vlastne je ...
wifi ma bez agregace :-/
u me je adsl diky agregaci v praxi tak o jednu petinu az o tretinu pomalejsi (nez je papirova rychlost), zalezi na konkretni dobe... ale myslim si, ze to je docela dobra volba
na koleji mam gigabit a nestezuju si... :D