ATI X700 Mobile - jaké drivery ?
Ahoj, mám v notesu ATI X700 64MB, jaké doporučujete drivery? PS: zkoušeli jste taktovat mobilního radeona v notebooku?Jaké max. máte nastavení?Já mám originál : GPU:358/MEM:500(DDR),dal jsem to na 430/600, ve hrach v poho, v 3DMarku 2006 to zatuhlo..
Re: ATI X700 Mobile - jaké drivery ?
Nevím, jestli se tu můžou používat linky na jiné fóra. Když tak to smažte. http://poradna.net/beta/thread.php?qst=10228
než som kúpil NB (FSC Amilo Pi1536 - core duo, ati1400), tak som si dosť vecí overoval na rôznych fórach a väčšinou pre ati doporučovali omega drivery - nainštaloval som ich tam a zatiaľ som s nimi spokojný (používam ich aj na PC viac ako rok)
len jeden problém s VGA na tomto NB - akákoľvek zmena frekvencíí GPU/GDR okamžite zamrzne systém!
Citace:
Původně odeslal Rudi
než som kúpil NB (FSC Amilo Pi1536 - core duo, ati1400), tak som si dosť vecí overoval na rôznych fórach a väčšinou pre ati doporučovali omega drivery - nainštaloval som ich tam a zatiaľ som s nimi spokojný (používam ich aj na PC viac ako rok)
len jeden problém s VGA na tomto NB - akákoľvek zmena frekvencíí GPU/GDR okamžite zamrzne systém!
OK, díky, Omega drivery mám taky a jsem s nima spokojenej, jen jsem se chtěl ujistit. Mě změna frekvencí jde, jen když jsem měl ještě ovladače co byly k notesu a dal si tam ATI TRAY TOOLS a změnil freq a spustil hru, nebo 3dmark tak to zamrzlo..
Mam na notebooku 9700 mobile a Catalysty nefungovali vobec - nenainstaloval som ich ako ovladac karty. Niekde som nasiel, ze mam pouzit Omegy a tie idu bez problemov.
Citace:
Původně odeslal mungo
Mam na notebooku 9700 mobile a Catalysty nefungovali vobec - nenainstaloval som ich ako ovladac karty. Niekde som nasiel, ze mam pouzit Omegy a tie idu bez problemov.
...a to si skusal normalne Catatlysty pre desktopove karty alebo "oficialne mobilne Catalysty" ??? nechce sa mi verit, ze ti nesli nainstalovat tie "mobilne" :D
https://support.ati.com/ics/support/...p?folderID=536
Download ATi Catalyst Mobility 6.4 for Windows XP
Díky všem za napsané zkušenosti, již používám OMEGA drivery a jsem spokojenej , takze to uz takhle necham bejt :) Díky