Podivne chovani mechanik...
Nevim jestli je to vec mechaniky ale deje se tohle:
- Kdyz zapnu PeC a Windows nabehne s prazdnou mechanikou a az po najeti Win tam dam nejake CD/DVD/RW - proste cokoliv, tak mi ho Windows nenacte a porad hlasi vlozte medium...
- Pokud, ale Windows najede s CeDeckem v mechanice, funguje maprosto spolehlive a muzu DC/DVD/RW - proste cokoliv prehazovat, a cist i palit naprosto spolehlive a bez problemu...
- Mimo to se i virtualni mechanika (Daemon) chova naprosto stejne...
Pekelne me to rozciluje, protoze problem trva i po preinstalovani Windows...
P.S.: Nejedna se o PeC z podpisu!
Re: Podivne chovani mechanik...
Ověř to nějakým operačním systémem.
Honza
Citace:
Původně odeslal HonzaRez
Ověř to nějakým operačním systémem.
Honza
To jsi myslel jak?
Puvodne to delalo na Win2k a po zminovanem re-instalu jsou tam WinXP Pro a problem trva... :(
Zkusil bych vylučovací metodu, tj. mechaniku testnout v jiným pc, jinou mechaniku v problémovém pc, další mě na padá zkusit jinej/novější bios na desku eventuelně firmware do mechaniky, a taky zkontrolovat/aktualizovat ovladače. Něco by taky mohlo napovědět jak se pc zachová při bootování nějakýho live OS. Prostě postupně omezit okruh věcí, který můžou bejt příčinou.
Citace:
Původně odeslal Peca-on-line
Zkusil bych vylučovací metodu, tj. mechaniku testnout v jiným pc, jinou mechaniku v problémovém pc, další mě na padá zkusit jinej/novější bios na desku eventuelně firmware do mechaniky, a taky zkontrolovat/aktualizovat ovladače. Něco by taky mohlo napovědět jak se pc zachová při bootování nějakýho live OS. Prostě postupně omezit okruh věcí, který můžou bejt příčinou.
Kdybych podobne akce nezkusil tak to tady nepisu - zase takova lama nejsem :D
Takze: Mechanika v jinych pocitacich funguje naprosto dokonale a zmena firmwaru probehla 2x...
A s tou deskou jine mechaniky (zkousel jsem 2) funguji tak jak maji... Mimo to ta deska je tusim 3-4 roky stara a mechanik se na ni vystridalo nekolik...
Pomalu ale jiste se blizim k rozuzleni, ze si ta deska (ECS P6S5AT) a ta mechanika (LG GSA-4082B) zkratka nepadly do oka... Coz by byla dost zajimava nahoda ale takove veci me dnes uz tolik neprekvapuji...
Hrozne me to stve, takze pokud nekoho neco napadne..... :(