Tak mam teraz 2x512MB v dualli,vo wine vsetko ok ale ked napriklad spustim NFS undergorund 2 tak ma to asi po 5 minutach vykopne a ukaze sa nejaka modra obrazovka kde mi pise ze sa vyskytla chyba... co mam robit ? dik
Printable View
Tak mam teraz 2x512MB v dualli,vo wine vsetko ok ale ked napriklad spustim NFS undergorund 2 tak ma to asi po 5 minutach vykopne a ukaze sa nejaka modra obrazovka kde mi pise ze sa vyskytla chyba... co mam robit ? dik
Zkus si stáhnout Memtest (www.memtest86.com) a nechat ho proběhnout, jestli tam nejsou chyby.
proste tie ocz su shity a nebehaju ti stabilne zazraky sa holt nekonaju :)
Nato aby to behalo stabilne treba kvalitne ram a hlavne skusenosti ;)
nemam OCZ... OK vazne,mam apacery ale uz som to vyriesil,nebolo treba ani memtest... slapu ako maju
Víš, bývá docela dobrým zvykem aspoň napsat, kde byl problém, aby kdyby se někomu stalo něco podobného, tak mohl podle tvého příspěvku problém odstranit, a ne se ptát zbytečně znova a hledat chyby kde třeba nejsou...Citace:
Původně odeslal Nixter
takze hral som nejaku hru a zrazu,hra sa vypla a vybehlo mi najprv modre okno kde sa pisalo ze system pre bezpecnost ukoncil proces a ze sa musi vypratat RAMka ... potom nabehlo take sede okno ale tam uz neviem co bolo... vo wine bezi vsetko v poriadku... co mam robit ?
klasicky death screen to znamena ze ti uplne spadol system coz je dost vazne pricin moze byt vela skoda ze si nezistil co bolo zle
zaujimave je ze tento "death screen" som videl prvy krat prave vcera ked som vymenil ramky 1GB za 256MB,mal by som po vymene spravit nieco zasadne? napriklad vo wine ?
Clovece pis aspon trochu suvislo. Ak som ta spravne pochopil tak ti blbli najprv Apacery 2x512. Tie si potom rozchodil (ako si ich rozchodil, ako vobec vies ze si ich rozchodil?) Potom si ich zamenil za nieco ine a zase ti to blbne podobnym sposobom. Takze: Mas processor na defaulte alebo pretoceny? Ak je pretoceny daj ho na default a otestuj.. Chyba moze byt aj v doske, nie len v pametiach. Mas dobre nastavene casovanie? Voltaz? Stiahni si GoldMemory 5.07 a otestuj pamete (Memtest je na pikacu).. Vyskusaj pamete na inej doske..
Po vymene RAM nemusis vo win robit nic, ale v BIOSe si treba zkontrolovat nastavenie casovania a voltaze..
Tazko sa radi ked nepozname detaily. Nabuduce sa trosku rozpis a zrozumitelne a nie utrzkovito..