Kde bych sehnal 2,5" LCD displej do fotaku?
Cau, mám na svém fotaku Panasonic FX-8 rozbyty displej, proto bych se chtěl zeptat kde ho mam sehnat, psal jsem už do mnoha servisu, ale řekli mě že nemaj, pasoval by tam i z jineho fotaku displej?Kdyby jste někdo věděl o někom kdo by prodal treba nefunkcni fotak s 2,5" displejem, dejte me prosim vedet.Moc díky, už si s tim nevim rady a fotit bez displeje je fat na nic:confused:
Re: Kde bych sehnal 2,5" LCD displej do fotaku?
Mno a byl jsi s tim v nejakym servisu specialne na Panasonic fotaky? Tyhle displeje tam imo mit musej. Prasknutej displej je clekem bezna nehoda. Byt tebou se zeptam primo v servisech co mas v zarucaku.
Jinak displeje ve fotacich jsou ruzny, ale imo budes tezko hledat nejakej univerzalni uz kvuli konektoru. Ja mam napriklad v Canon fotaku displej Sony ale pochybuju ze by tam pasoval jinej. Tyhle soucastky se imo delaji primo na miru jednotlivym znackam fotaku.
Jinak s cenou pocitej tak do 500 za samotnej displej, a tak 1200 za praci. Samotny ti ho asi neprodaj.
no pocital bych vic nez 500, barevny 2.5 palcovy diplej bude spis 2000-4000 kacek, kdyz treba nahradni displej pro telefony (treba Samsung E800) stoji okolo 1900 bez prace.
Fr33dom: jen tak poznamka pod carou - zoufala cestina a priserna uprava prispevku...
rozbyty -> rozbity
řekli mě -> řekli mně
Kdyby jste -> kdybyste ( http://www.ujc.cas.cz/poradna/odpo.html#byste )
za otaznikem, teckou, carkou apod. piseme mezeru - nejsme tu v SMS, mame par znaku navic a text o 5 vetach bez mezer je necitelny.
Cestina si takhle mrsit a prznit rozhodne nezaslouzi...
Citace:
Původně odeslal Mirtex
no pocital bych vic nez 500, barevny 2.5 palcovy diplej bude spis 2000-4000 kacek, kdyz treba nahradni displej pro telefony (treba Samsung E800) stoji okolo 1900 bez prace.
Fr33dom: jen tak poznamka pod carou - zoufala cestina a priserna uprava prispevku...
rozbyty -> rozbity
řekli mě -> řekli mně
Kdyby jste -> kdybyste (
http://www.ujc.cas.cz/poradna/odpo.html#byste )
za otaznikem, teckou, carkou apod. piseme mezeru - nejsme tu v SMS, mame par znaku navic a text o 5 vetach bez mezer je necitelny.
Cestina si takhle mrsit a prznit rozhodne nezaslouzi...
To rozhodně nezaslouží, já si zas rejpnu do tebe....háčky a čárky do češtiny nepatří? Předpokládám že píšeš na český klávesnici....Poslední dobou dělám taky spoustu chyb a jsem nějak alergickej když někdo někoho poučuje :-(
S tím LCD, já bych zašel normálně do servisu a nechal si udělat cenovou nabídku na tu opravu...Stačí najít nějakej slušnej servis.
Citace:
Původně odeslal Ištván
To rozhodně nezaslouží, já si zas rejpnu do tebe....háčky a čárky do češtiny nepatří? Předpokládám že píšeš na český klávesnici....Poslední dobou dělám taky spoustu chyb a jsem nějak alergickej když někdo někoho poučuje :-(
na cesky klavesnici pisu rychlosti 10 znaku/minutu. Holt pocitace na kterych jsem zacinal cestinu nemely.
Jenze bez hacku a carek se to cist da, ale s tak strasnou cestinou me boli oci :-)
Mno ja platil za 1,5 - 400 proto pisu kolik pisu. To kolik si nauctuji je jina vec.
Určitě to značkový servis opraví a snadno - ale počítal bych spíš s cenou v řádech 30-60 procent ceny foťáku.
Displej z "nějakého" jiného foťáku tam jistě půjde, ale budeš mít velký problém ty typy identifikovat a ještě větší ten displej potom sehnat. Celkové mi to připadá jako marná snaha - spíš to skončí tak, že opravit, nebo prodat na součástky a koupit nový ... :(