cafte hosi, kupil som od kamarata tuto kartu a vraj ide softwarovo prerobit na audigy, moze mi pls niekto povedat akym programom a ako to mam spravit? thx
Printable View
cafte hosi, kupil som od kamarata tuto kartu a vraj ide softwarovo prerobit na audigy, moze mi pls niekto povedat akym programom a ako to mam spravit? thx
Na audigy samozrejme predelat nejde, akorat existuji ovladace z audigy upravene pro Live.. hw features ti to ale neprida (EAX3/4 napr.)...
Ja znam NGO creative modded driver a YoupPax, o kterych najdes thread v sekci Ovladace na tomto foru...
Na SB Live pouzi kX drivers z http://kxproject.lugosoft.com/ ... Creative ma otrasne ovladace...
Jen bych chtel upozornit, ze s kX prijdes o funkce jako EAX a podobne herni fce..
tak ktore ovladace mam teda pouzit? a ako ju mozem "poloprerobit" ? :)
Pouzij jake chces..
kX nejsou od Creativu a nehodi se imho moc na hry, maji ale slusne moznosti nastaveni a hodi se treba pri praci se zvukem.
NGO modded jsou Audigy2 drivery predelane bud pro Live nebo Audigy1..jsou uz ale postarsi.
YoupPax jsou Audigy4 drivery predelane bud pro Live nebo Audigy..Umoznuji ti i nainstalovani softu od Audigy, nejen driveru..
Nicmene ani jednim z techto nepridas sve zvukovce features z vyssiho modelu (Audigy). Pouze se ti o neco zlepsi kvalita zvuku a budes moct pouzit soft od audigy (v pripade youppax). Nic jineho necekej...eax, vzorkovani a podobne je limitovano starsim chipem na livce..s tim nic neudelas.
no sak to je mi jasne, dik za objasnenie... takze ked chcem aspon trosku zvysit kvalitu zvuku, mam si nainstalovat YoupPax?
http://file2.mydrivers.com/sound/YouP-PAX-VIv2.2.exe link na stiahnutie
dik za link... uz by som len chcel vediet ako spravit to prerobenie, helfne niekto?...
Jake "prerobenie" myslis??? Proste si nainstaluj ty ovladace a hotovo..nic vic s tim neudelas..Citace:
Původně odeslal Erfelst
aha, ja som myslel ze tam budem musiet nieco nastavit aby sa zapli nejake dalsie moznosti...
Zlepseni zvuku= kx drivers. Moznost pouzit soft pro audigy = youp ale se zvukem neudela zazraky.
Takze navrhuju ozkouset oboje a zacit kxkama, ktery jsou na instalaci a odinstalaci vice friendly. Naposlouchej si je, potom foukni misto nich youpy a nakonec si vyberes...Muzes se tim bavit treba mesic..o to jde)))
nj ale kX == pruser v hrach :(
to jo, ale nevime co ho bude zajimat vic hry/audio a v ramci laborovani muze ozkouset oboje. Aspon bude mit nejakou zabavu.)))
hehe :) pc pouzivam na net a hry, takze kx asi nebudu moc pre mna...
krom absence EAX nevim kde je pruser, nikdy sem zadnej nemel, rozhodne min, nez nekteri uzivatele Audigy a mikrofonich vstupu :-DCitace:
Původně odeslal MadCap
Btw, Erfelst Priste si poradne precti pravidla, tvuj nazev threadu me zas sesadil ze zidle, jedine co te zachranilo od smazani tveho threadu je uz znacna davka odpovedi ... priste to pojmenuj vic specificky :!:
Ja som robil tiez taketo experimenty a nakoniec som prisiel na "genialne" riesenie - kupil som si Audigy 4. Z Livky THX podporu a taktiez EAX 4 neziskas, pomoze iba upgrade. Tie spominane PAXy vyrazne vylepsia zvuk Livky oproti klasickym driverom, no nikdy sa to Audigy nevyrovna.Citace:
Původně odeslal Erfelst