http://www17.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html
Printable View
Pekne ze si to sem dal. :lol: Uz vidim ze tento thread bude dost velky, hlavne ked si to pozru AMDckari hehe.. Nejako slavne tam ten Barton oproti P4 3.06 nedopadol. A vlastne ani cele AMD vs. Intel..
Hej, ked Intelaci slapali urcite na Rambusoch a AMD na DDR :evil: . To by som chcel vidiet kto na slovensku si kupi Rambusi ? Mali by to testovat na DDR.
Hezke, velice hezke. U Toma se evidentne nekdo snazil ....
Jo, u Toma se evidentne snazi. ;D Sysmark2002, Q3A, mp3 Maker Platinium 3.04 :?: To je velice moderni benchmark (Q3A v 640x480), nezkreslene a vubec ne podvodne (SysMark2002) a nejpouzivanejsi kodek pro MP3 (Maker Platinium) :D Skoda ze tam neni Lame 3.93 - proc ho vyradili, kdyz se s nim nejvic komprimuje. BTW - proc nedokazali dat na Bartonu v Sandre aspon 3200/3000, to dam i ja. 8-) A to jsem jen AMATER a oni jsou tezci PROFESIONALOVE. :idea:
"trochu" mi tam chybi SPECviewperf ;D
To vis, nikdo si nekoupi Rambusy, protoze by s nimi nedokazali vubec nic pretaktovat. ;D To jde jen s DDR - a vo tom to je. S Rambusama se tezko pretaktovava o 50% nahoru. 8-)Citace:
Původně odeslal aquadust47
Jo, to mas pravdu. Pak by se dalo rict , komu se neleni, tomu se ZELENI. ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Hadam ho nechces obvinovat z neobjektivnosti ? BTW: Ja mam tiez DDR a idu rychlejsie ako RDRAM 1066 a to nie su na dual DDR.Citace:
Původně odeslal Brutus
Museli zvolit take testy aby to slapalo aj na tych starych procesoroch.Citace:
Původně odeslal Halen
A ten Barton si mal na default frekvencii a DDR ?
Preco ? vsak to bol test na CPU a nie VGA.Citace:
Původně odeslal DeeKay
3DMark2001, UT2003 jsou čistě testy CPU, viď. Ještě chvilku to potrvá, než pochopíš, že na THW netestují objektivně.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Dakujem ze si mi to objasnil. Sice som si to aj myslel ked som tam videl ako chvalili nove AMD procesory ale po tvojom prispevku uz mam jasno ze nie su vobec objektivni :lol:Citace:
Původně odeslal Halen
Nejsou objektivní. Skusím ti to vysvětlit, ale asi to bude marné. Když se trochu podíváš na skladbu testů, jsou pečlivě vybírány. V dřívější době byly v testech na THW i jine benchmarky. Ty se od jiste doby ztratily. Nápověda - jsou to benchmarky, v kterých ze vždy na prvních místech zelenilo. A ještě dodatek - Barton 3000+ má real frekvenci 2166MHz, nepodporuje SSE2. Takže dost dobře nemůže podávat výborné výsledky v pečlivě vybraných benchmarcích s podporou SSE2, popřípadě zkorumpovaných, jako je SysMark2002 (téměř všechny jiné servery od testování SysMarkem2002 upustily, kvůli zabudovaným zmyčkám zvýhodňujícím P4), zato v běžných, jako 3DMark2001 UT2003, Lame 3.93 a spoustě jiných podává stejné výsledky jako P4/3,06GHz s HT a podporou RDRAM. BTW - mám TBreda 1700+ @2067MHz a neuvažuju o tom, že bych potřeboval větší výkon. ;DCitace:
Původně odeslal TimeLord
Nelam nado mnou hned palicu a ked nieco nevies vysvetlit tak to skus nakreslit :-)Citace:
Původně odeslal Halen
Ale teraz vazne..ja som tiez so svojim spokojny a nebudem ho menit kym nebudem poznat za co a kym to nebude pod 10 litrov. A pokial budu 800MHz Intely ako som pocul trosku lepsie zabezpecene proti OC, teda vlastne nie zabezpecene ale stratia tu rezervu co maju teraz na OC, tak kludne prejdem aj na AMD.
Timelord: Jestli si nepochopil ani to co napsal Halen, tak uz je to s tebou fakt spatny... :o , holt zamindrakovanej INTELak 8-)
Kam mam poslat ucet za tvoj skvely psychologicky profil ? :-)Citace:
Původně odeslal Tom
Este mi prosim ta napis ze z coho mam mindraky :D