prenos bootovatelneho windows HDD->DVD->HDD windows na dvd
Chcem si zazalohovat windows v takom stave v akom momentalne su,hladam software ktory dokaze na DVD spravit zalohu tak ze pomocou toho DVD sa da potom vytvorit image windowsu na cistom sformatovanom HDD,(aby to proste spravilo aj MBR a svetko potrebne).Skusal som Acronis , ten to vie z HDD na HDD ale nie este cez medziclanok -DVD.V Norton Ghost som to tiez nenasiel, a ani search mi moc nepomohol.
Re: prenos bootovatelneho windows HDD->DVD->HDD windows na dvd
Reseni vidim pres PowerQuest Drive Image - vytvori *.img soubor s image lib. partition disku, tu si vypalis na bootovatelne DVD spolu s DOSovou casti PQDI a pak s cistym HDD staci nabootovat z DVD a obnovit partition.
SW ktery by to vse zvladnul sam (aby vypadlo hotove DVD) bud neni, nebo ho neznam :-(
Nebo si vytvoř bootovací DVD v Acronis True Image (soubory zaberou pár kilo) ale nahrej to na DVD RAM a k tomu přihraj tu Image. Nezkoušel jsem to,jen mě napadlo, že pokud Acronis pozná DVD mechaniku, mělo by to jít
Citace:
Původně odeslal Aralyon Gloria
Nebo si vytvoř bootovací DVD v Acronis True Image (soubory zaberou pár kilo) ale nahrej to na DVD RAM a k tomu přihraj tu Image. Nezkoušel jsem to,jen mě napadlo, že pokud Acronis pozná DVD mechaniku, mělo by to jít
Presne tak: udelej si bootovaci cd a pote si vypal na prepisovatelne dvd image/kdyz je vetsi nez 4,7gb tak tam je volba rozdelit na casti/.Tu potom muzes kdykoliv zaktualizovat.Vse v acronis true image.Jiz delsi dobu uspesne pouzivam.Obnova woken za cca 30minut.
Edit:image si nechas udelat kamkoliv na disk a pak ji jakymkoliv softem vypalis.Bootovaci cd ti Acronis vypali sam.
Ghost to samozrejme umi... v nabidce musis dat local > disk > to image a kdyz ti to da vybrat cil, kam ten image chces ulozit, tak vyberes mechaniku, pokud ti ji rozpoznal, vypali to na ni. Napr. proflaknute LG GSA-416x to bere v pohode.