Re: nVidia ForceWare 84.30
a umi jeste neco a nebo to jsou jen s jinym control panelem?chtelo by to vzdycky hodit nejaky detaily co new verze pridava a co opravuje za bugy ;)
Citace:
Původně odeslal deathkiller
a umi jeste neco a nebo to jsou jen s jinym control panelem?chtelo by to vzdycky hodit nejaky detaily co new verze pridava a co opravuje za bugy ;)
...ak by bol dostupny zoznam oprav, tak by som ho sem samozrejme postol ;) ale bohuzial tento zoznam byva dostupny len v Release Notes pri vypusteni oficialnych ForceWare :confused:
...kazdopadne podla prvych ohlasov na zahranicnych forach maju mat prave tieto ForceWare velmi dobru kvalitu obrazu
(podla subjektivnych vyjadreni lepsiu ako FW 84.21 a 84.25)
Igore, v tvym vedlejsim dredu 84 series roundup jsi daval odkaz na test vsech 84.xx ovladacu, na teto strance - sekce IQ - z onoho odakzu je jasne uvedeno, ze IQ maji vsechny 84 STEJNOU.
Je mi jasny ze to vsechno nemuzes cist, takze to ber prosim jenom jako doplnujici informaci... I presto z onoho testu vychazi 84.30 jako nejvykonnejsi.
Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
Igore, v tvym vedlejsim dredu
84 series roundup jsi daval odkaz na test vsech 84.xx ovladacu, na
teto strance - sekce IQ - z onoho odakzu je jasne uvedeno, ze IQ maji vsechny 84 STEJNOU.
Je mi jasny ze to vsechno nemuzes cist, takze to ber prosim jenom jako doplnujici informaci... I presto z onoho testu vychazi 84.30 jako nejvykonnejsi.
Cau, no nez sem nieco postnem, tak sa predtym snazim o tom samozrejme snazim aj nieco precitat :cool: - ohladne IQ som vychadzal zo subjektivnych informacii od userov na guru3D fore ;) (co som aj v tom poste uviedol)
Kazdopadne debata o IQ hociktorych ovladacov (ci uz nVidia alebo ATi) je vzdy dost problematicka (kvoli mnozstvu roznych vplyvov na samotnu vyslednu kvalitu obrazu) a castokrat vedie k zbytocnym "zabo-mysim rozbrojom", takze by som sa do nej radsej nepustal ;)
Jasny, to bylo jako doplneni tvyho info :D Guru 3D forum nectu, nemam cas, od toho tu mame tebe a tobe za to info diky :cool:
Otazka zda instalit/neinstalit je zda se ajsne odpovezena: best IQ + best Perf = 84.30
Zkoušel jste někdo tuto verzi s novým control panelem?